MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması

"Bize 'Tunceli’ye gidemez' diyenler bugün Cizre’ye gidememektedirler.

18.01.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Bize 'Tunceli'ye gidemez' diyenler bugün Cizre'ye gidememektedirler. Cizre'de terör unsurları hendek kazmakta, yol kapatmakta ve hükümet binalarına roket atarla saldırı yapmaktadır" dedi.

Durmaz, partisinin Yozgat İl Kongresinde yaptığı konuşmada, her kongrenin bir yenilenme olduğunu belirterek, il kongresinin Yozgat'a ve MHP'ye hayırlı olmasını diledi.

Durmaz, 12 yıldır Türkiye'yi tek başına yöneten AK Parti iktidarının ülkeyi, milleti içeride, dışarıda çok ciddi tehdit ve tehlikelerle karşı karşıya bıraktığını savundu.

AK Parti iktidarı döneminde ülkede birçok sorunun arttığını öne süren Durmaz, şunları kaydetti:

"Ülkemizde kadına şiddet son 5 yıl içerisinde yüzde 500 artmıştır. Gün geçmiyor ki bir ya da birkaç kadınımızın eşi ya da yakınları tarafından hunharca katledildiğine tanıklık etmeyelim. Uyuşturucu kullanımı Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerine ulaşmış ve uyuşturucu kullanma yaşı 11'e kadar düşmüştür. Okulların önü uyuşturucu pazarına dönmüştür. Hırsızlık, fuhuş ve gasp olayları her geçen gün katlanarak artmaktadır. Boşanmalar artmış, aile yapımız ciddi tehdit altına sokulmuştur. Aile mahkemelerinin sayısı her geçen gün artmaktadır. Protesto olan çek senet sayılarına baktığımızda ekonominin iyi gitmediğini, rahatlıkla ifade edebiliriz."

Durmaz, AK Parti'nin iş başına geldiği günden bu yana 12 yıl geçtiğini, 12 yıl boyunca hırsızlık, rüşvet ve yolsuzluk olaylarının Türkiye'nin gündeminden hiç düşmediğini öne sürdü.

Çözüm sürecinin ülkeyi çözülmeye götürdüğünü de iddia eden Durmaz, şöyle konuştu:

"Bize 'Tunceli'ye gidemez' diyenler bugün Cizre'ye gidememektedirler. Cizre'de terör unsurları hendek kazmakta, yol kapatmakta ve hükümet binalarına roket atarla saldırı yapmaktadır. Sayın Davutoğlu, biz ölümle sınanmış Ülkücü hareketiz. Senin aklın ermez ama ağabeylerin, büyüklerin iyi bilir, bizi Cenab-ı Allah'ın izniyle hiçbir şey korkutamaz. Biz Tunceli'ye de gideriz, Hakkari'ye de gideriz, Cizre'ye de gideriz ve biz Ankara'da ne söylüyorsak Hakkari'de de aynısını söyleriz, biz Yozgat'ta ne söylüyorsak, Türkiye'de de onu söyleriz. Peki ya siz, Cizre'ye gidemeyen Sayın Başbakan, siz Diyarbakır'da, Cizre'de PKK terör örgütüdür, İmralı'daki cani de katillerin başıdır diyebilir misiniz, yüreğiniz var mı."

İbrahim Ethem Sadef ve Mahmut Ertuğrul'un yarıştığı kongreye Sadir Durmaz'ın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Alparslan Alparslan, İl Başkanı Cevdet Kaya ve partililer katıldı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement