MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması

"Seçim, belli bölgelerde özellikle ikili bir eksene oturtulmak isteniyor.

31.01.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, "Seçim, belli bölgelerde özellikle ikili bir eksene oturtulmak isteniyor. Bir tarafta AKP bir tarafta CHP. Biz de diyoruz ki 'ne AKP ne CHP ille de MHP, sonuna kadar MHP' diyoruz" dedi.

Kaya, beraberindeki MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP MYK Üyesi Muharrem Yıldız, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta ve Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş ile partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Açılışın ardından konuşan Kaya, 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlerin gerçekleştirileceğini belirterek, partilerinin Türkiye bütün çevresinde tespit etmiş olduğu adaylarıyla seçimlere katılacağını söyledi.

Mahalli idareler seçimlerinin, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri de etkilemesi bakımından son derece önemli olduğunu anlatan Kaya, "MHP bu ülkede yaşayan insanlarımız arasında hiç bir ayrım gözetmeden, 'bu vatan benim vatanımdır, ay yıldızlı bayrak benim bayrağımdır, bu toprak benim toprağımdır, Türkiye Cumhuriyeti benim devletimdir' diyen her insanımız arasında hiçbir ayrım gözetmeden, bu insanlarımızın hepsini bağrına basan, hepsini kucaklayan bir siyasi harekettir" diye konuştu.

Kaya, MHP'nin bu yönüyle Türkiye'nin teminatı, çimentosu, milli birlik, beraberliğin ve kardeşliğinin teminatı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin bir bölgesini, bir parçasını bizden koparmaya yönelik bölücü unsurların faaliyetleri bu AKP iktidarının açmış olduğu, sağlamış olduğu imkanlar neticesinde her geçen gün biraz daha genişlemekte, her geçen gün birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz tehdit altına girmektedir. Seçim, belli bölgelerde özellikle ikili bir eksene oturtulmak isteniyor. Bir tarafta AKP bir tarafta CHP. Biz de diyoruz ki 'ne AKP ne CHP ille de MHP, sonuna kadar MHP' diyoruz. AKP'nin ne olduğu ve AKP'nin genel başkanının ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı makamını işgal eden Recep Tayyip Erdoğan'ın ne olduğu, kim olduğu 17 Aralık tarihinde ortaya çıkmıştır." - Kars

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement