MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kars'ta Seçim Bürosu'nun Açılışını Yaptı - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kars'ta Seçim Bürosu'nun Açılışını Yaptı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kars\'ta Seçim Bürosu\'nun Açılışını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Kars’ta seçim bürosunun açılışını yaptı.

31.01.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Kars'ta seçim bürosunun açılışını yaptı.

Partisinin Kars'taki seçim bürosunun açılışına katılmak üzere kente gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, mahalli idareler seçimlerinin ve ondan sonra gelecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerini etkilemesi bakımından son derece önemli bir seçim olduğunu söyledi.

Konuşmasında AK Parti ve CHP'yi eleştiren Kaya, "17 Aralık tarihinde bu ülkenin kaynaklarını, bu zor şartlar altında bu milletin birikimleriyle oluşan kaynaklarımızı yakınlarına, kendi yakın çevresine, bakanlara, bakan çocuklarına, kendi çocuklarına yani kendi etrafına peşkeş çeken, ayakkabı kutularından milyonlarca dolarların kutularla ortaya saçıldığı, bakanların 700 bin liralık saatler taktığı, rüşvet aldığı ve yine gemilerin, gemiciklerin, bakan çocuklarının, bu milletin gariban çocukları zor şartlar altında iş bulamazken, üniversiteyi bitiren, liseyi bitiren gençlerimiz işsiz dolaşırken, bunların çocuklarının nasıl bir sefahat içerisinde nasıl bir zenginlik içerisinde yaşandığı ortaya çıkmıştır" diye konuştu.

Atilla Kaya, "Şimdi bunun üzerini örtmek için bu hırsızlıkların, bu rüşvetlerin, bu yolsuzlukların üzerini örtmek için değişik birtakım atraksiyonlara kalkıştıklarını görüyoruz. Bir taraftan bunları unutturmak, bunları milletin gözünden kaçırmak için ortaya başka gündemler getiriyorlar. Bu kışta kıyamette, karda binlerce polisimiz, işte savcılar bu soruşturmaları yürüten savcılar, polisler, görevlerinden alınıyor. Bu soruşturmalar engelleniyor" şeklinde konuştu.

"KARS'TAKİ BİR ÇOK SIKINTININ KAYNAĞI BU CHP ZİHNİYETİDİR"

Kars'ta sıkıntılarının sebebinin CHP olduğunu ileri süren MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, özetle şunları söyledi:

"CHP zihniyetini size uzun uzun anlatmaya gerek yok. Sadece bu Kars'ta geçmiş mahalli idareler döneminde CHP'nin işbaşında olduğu dönemlerde bugün karşı karşıya kaldığımız Kars'taki bir çok sıkıntının kaynağı bu CHP zihniyetinden dolayıdır. Onun için biraz önce ifade ettiğim gibi, biz ne AKP, ne CHP sonuna kadar MHP, ille de MHP diyerek, bu seçimlere hazırlanıyoruz."

Daha sonra MHP Kars Seçim Bürosu'nun açılışı yapıldı. Seçim Bürosu'nun açılışını MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Ogan, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MYK üyesi ve Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, MYK üyesi Taner Gökçek, İl Başkanı Yaver Özcan, Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta birlikte yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, bugün akşam basın toplantısı düzenleyecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kars'ta Seçim Bürosu'nun Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement