MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, iktidar olmaları halinde terör örgütünün yarısının hemen silah bırakacağını, diğer yarısına da devletin devlet olduğunun hatırlatılmasının yeteceğini savundu.

18.04.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, iktidar olmaları halinde terör örgütünün yarısının hemen silah bırakacağını, diğer yarısına da devletin devlet olduğunun hatırlatılmasının yeteceğini savundu.

MHP Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Öztürk 7 Haziran genel seçimlerinde Mersin'deki seçim çalışmalarına katılmak üzere uçakla Adana'ya geldi. Partililer tarafından karşılanan Öztürk, MHP Adana İl Başkanlığını ziyaret etti, seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Öztürk, seçim için parti teşkilatlarının zaten çalışmalara başladığını, bu çalışmalara resmiyet kazandırmak üzere geldiklerini belirtti.

Adana ve Mersin Büyükşehir belediyelerinin tesadüfen MHP'ye geçmediğini, kendisine göre "ilahi bir planın ilk adımı" olduğunu ifade eden Öztürk, "Allah nasip ederse 7 Haziran'da, bütün beceriksizlikleriyle, bütün ihanetleriyle, insana duydukları bütün saygısızlıklarıyla bu milletin üstüne külfet yükleyenlerden yine bu milletin gayretiyle kurtulacağız. Bu güzellikler, böyle bir yol açıyor. Allah, bu milletin akıbetini inşallah hayır etsin" ifadelerini kullandı.

Kendilerine "Siz iktidar olsanız, terörü nasıl önleyeceksiniz?" diye soru sorulduğunu aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"O cevabı burada da vereyim. Biz iktidar olsak, ki olacağız inşallah daha kafadan terör örgütünün yarısı silah bırakır. Nedeni de şudur çünkü bizim bu konudaki net tavrımızı ve duruşumuzu herkes bilir. Geriye kalan yarısına da devletin devlet olduğu hatırlatılsın yeter. Biraz geriye gidersek, Hafız Esat döneminde Türk Silahlı Kuvvetlerimizden bir paşa gitti, Suriye sınırında sadece bir beyanat verdi. Ne oldu? Şu anda İmralı'da lüks içinde misafir edilen bebek katili Suriye'den apar topar sınır dışı edildi. Nereden nereye gelmişiz. 'Amerika'yı yeniden keşfetmeye' gerek yok. Sadece kaybettiklerimize geri dönelim, biz bu meseleyi hallederiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement