MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması

"Partimiz, tam bir birlik ruhu içerisinde 7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürmektedir.

11.02.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, partisinin tam bir birlik ruhu içerisinde 7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Bu süreçte MHP'den 'çatlak ses' duymayı umanlar, her zaman olduğu gibi bugün de sukutuhayale uğrayacaklardır" ifadesini kullandı.

Türkeş, yaptığı yazılı açıklamada, "yıllardır süregelen MHP'yi karıştırma operasyonlarında yeni bir aşamaya geçildiğini" öne sürdü.

Bugün bir ulusal gazetede hakkında yayımlanan haberin, bu operasyonlar zincirinin yeni bir halkası olduğunu savunan Türkeş, "Milletimiz bilmelidir ki partimiz, yekvücut olarak 21 Mart tarihindeki 11. Olağan Büyük Kurultayı'na hazırlanmaktadır. Aynı şekilde partimiz, tam bir birlik ruhu içerisinde, 7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süreçte MHP'den 'çatlak ses' duymayı umanlar, her zaman olduğu gibi bugün de sukutuhayale uğrayacaklardır. 'Nefesimiz enselerinde'dir" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da MHP'nin dinamikleriyle oynamanın, MHP üzerinden seçim stratejileri hazırlamanın, ateşle oynamak anlamına geldiğini ifade etti.

Yalçın, "Haberde yer alan iddialar eğer gerçekse iktidar çevrelerinin bundan alacakları netice büyük bir hüsran olacaktır. MHP'nin Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş bir Divan Üyesinin, Sayın Tuğrul Türkeş'in üzerinden partimizde kargaşa yaratılabileceği algısı oluşturulmaya çalışılan bu haber, MHP'nin yükselişinden telaşa düşen iktidar çevrelerinin ümitsizce başvurdukları bir kara propaganda yöntemidir" görüşünü savundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement