Türkeş: Türkiye'de Genç Milyonlarca İnsan İşsiz - Son Dakika
Politika

Türkeş: Türkiye'de Genç Milyonlarca İnsan İşsiz

Türkeş: Türkiye\'de Genç Milyonlarca İnsan İşsiz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş, "Türkiye'de halen konuşulanların birinci sırasında işsizlik var. Türkiye'de genç milyonlarca insan işsiz." dedi.

26.03.2014 16:04  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, " Türkiye'de halen konuşulanların birinci sırasında işsizlik var. Türkiye'de genç milyonlarca insan işsiz" dedi.

Türkeş, Çayeli ilçesi Hükümet Meydanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin önemine değinerek, MHP'nin 30 Mart'ta yükselişe geçeceğini ifade etti.

Dünyanın hiçbir yerinde siyasetin para kazanma yeri olmadığını vurgulayan Türkeş, "Siyasette peki ne kazanırsın, millete hizmet etmek. Onunla tatmin olacaksın. İçinden çıktığın insanlara hizmet ettiğin için Allah'a şükredeceksin. Siyasetçi onun manevi hazzıyla doyması lazım. Milletvekili, bakan ve başbakan olduğunda da böyledir" diye konuştu.

Türkiye'de yerel seçimlere çok az bir süre kaldığını vurgulayan Türkeş, şöyle devam etti:

"Türkiye'de halen konuşulanların birinci sırasında işsizlik var. Türkiye'de genç milyonlarca insan işsiz. Okuyorlar, gayret ediyorlar, diploma alıyorlar ama iş sahibi olamıyorlar. İkinci problem ise ekonomi. Esnafın hali ortada. Tarım bir felaket. Hiç kimse 10 yıllık iktidar döneminde ziraatın ve tarımın lehine bir şey yapıldığını söyleyemez."

Başbakanın kendisinden farklı düşünenleri "ittifakçı" olarak ilan ettiğini ileri süren Türkeş, "Biz 45 yıldır bu bayrağın altında siyaset yapıyoruz. 45 yıllık siyasi hayatımızda Milliyetçi Hareket Partisi'nin neyi yapıp neyi yapmadığını da herkes gözlemliyor. Bizim BDP ile CHP ile neyimiz müşterek? Bu bize haksızlık değil mi? Bu yanlış bir davranış değil mi" ifadelerini kullandı. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Türkeş: Türkiye'de Genç Milyonlarca İnsan İşsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement