MHP Genel Başkanı Bahçeli Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'nin 13 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatarak, "13 yıllık Fetret Devri'nin son perdesi 7 Haziran'da kapanacak, sahnelenen yıkım ve çözülme senaryoları son nefesini verecektir" dedi.

12.03.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'nin 13 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatarak, "13 yıllık Fetret Devri'nin son perdesi 7 Haziran'da kapanacak, sahnelenen yıkım ve çözülme senaryoları son nefesini verecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 25.Dönem Milletvekilli Genel Seçimi'ne ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran'ın siyaset ve demokrasi tarihinin en kritik, en keskin dönemeci olduğunu savundu.

7 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin geleceği, milli beka ve beraberlik ülküsünün oylanacağını ileri süren Bahçeli, şunları kaydetti:

"13 yıllık Fetret Devri'nin son perdesi 7 Haziran'da kapanacak, sahnelenen yıkım ve çözülme senaryoları son nefesini verecektir. Türkiye AKP'yle daha fazla gidemeyecektir. Fitnenin, dedikodunun, hıyanetin, haysiyetsizliğin hakimiyet ve kontrolüne daha fazla tahammül göstermeyecektir.

İktidar partisi ülkemizin tüm kurum ve kurallarını, tüm miras ve emanetlerini çürütmekle meşguldür. Karşımızdaki ülke tablosu vahamet ve felaket ötesidir."

AK Parti'nin Türkiye'nin her değerine saldırdığını savunan Bahçeli, devletin kan kaybettiğini, vatanın yaralandığını, milletin kimliğinden arındırıldığını kaydetti.

-"Türkiye büyük bir tehdit altında"

Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir tehdidin altında olduğunu ileri süren Bahçeli, açıklamasına şöyle devam etti:

"Türk milleti eşine benzerine çok az rastlanacak bir zulmetin çarkındadır. Huzur, sükunet, esenlik, güvenlik ve toplumsal barış dip yapmıştır. Cumhurbaşkanlığı makamını şahsi ihtiras ve hesaplarına vasıta yapan Erdoğan, ayırıcı, kutuplaştırıcı ve nifak üreten üslubuyla Türkiye'yi eritmektedir. AKP lehine 400 milletvekili turuna çıkan bu sahte zihniyet, bir kez daha başörtüsü istismarına sarılmış, yeniden Kabataş mizansenini tedavüle sokmuştur.

Erdoğan Anayasa'yı defalarca çiğneyerek, ettiği yeminleri sayısız kere bozarak suç işlemiş, işgal ettiği makamın ağırlık ve saygınlığına gölge düşürmüştür. Vicdan sahibi hiç kimse inkar edemeyecektir ki, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı mevkii artık boş ve sahipsizdir."

-"Türkiye'nin tarihi yürüyüşü sekteye uğramıştır"

Medyayı da eleştiren Bahçeli, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Havuz medyasında köşe tutmuş asalak ve yandaş yazalar, klavyeyi silah gibi kullanan ak troller, devletin içine yuvalanmış 17-25 Aralık çeteleri, algı operasyonlarıyla milleti kandıran saray şebekeleri Türkiye'nin belini bükmüş, tarihi yürüyüşünü sekteye uğratmıştır.

Bugünkü şartlarda Erdoğan ve hain kadrosunun verdiği hasar ve zarar korkunç seviyelere ulaşmıştır. Türkiye, AKP'nin fiili darbe ve bölücü dayatmasıyla karşı karşıyadır. Milli mücadelenin eşsiz bir eser ve armağanı olan Cumhuriyet ağır ve yoğun bir operasyon geçirmektedir. Kuruluşumuzun ilke ve esasları, kurtuluşumuzun izzet ve iffeti tarumar edilmektedir. Ne tarafa baksak sorundur, başımızı ne yöne çevirsek bunalım ve buhrandır. Bu kapsamda hukuk askıda, adalet kenarda, demokrasi ise dışarıdadır."

AK Parti'nin iktidardan ayrılmaması durumunda Türkiye Cumhuriyeti'nin can çekişerek tarihten silineceğini savunan Bahçeli, "Türkiye bölücülere, hırsızlara, rüşvetçilere, AKP- PKK işbirliğine, küresel komplolara, Kürdistan sevdalılarına ve Türklük hasımlarına kesinlikle bırakılmayacaktır" görüşünü dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement