MHP Genel Başkanı Bahçeli Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Muhalif olduklarını ifade eden arkadaşlarımızın, bu demokratik hakkını kullanırken MHP'ye yakışır bir edep içerisinde olmalarında yarar vardır.

19.04.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Muhalif olduklarını ifade eden arkadaşlarımızın, bu demokratik hakkını kullanırken MHP'ye yakışır bir edep içerisinde olmalarında yarar vardır. Edep dışı değerlendirmeler, konuşmalar, tahrikler, fitne ve fesatlar karşısında MHP'nin tüzüğü çok açık ve nettir." dedi.

Bahçeli, partisinin Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Muhalif isimlerle ilgili Genel Merkez yönetiminin inceleme başlattığı hatırlatılarak, "Sürecin sonunda Sinan Oğan ve Koray Aydın'ın ihracı söz konusu olabilir mi?" sorusu üzerine Bahçeli, "Muhalif olduklarını ifade eden arkadaşlarımızın, bu demokratik hakkını kullanırken MHP'ye yakışır bir edep içerisinde olmalarında yarar vardır. Edep dışı değerlendirmeler, konuşmalar, tahrikler, fitne ve fesatlar karşısında MHP'nin tüzüğü çok açık ve nettir. Böyle bir soruşturma başlatılırsa çok yönlü araştırılır ve merkez disipline sevki kararına varırsak gereği yapılır." diye konuştu.

Bahçeli, genel başkanlığa adaylığını açıklayan Meral Akşener'in, bir televizyon programındaki, "Eğer Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel projesi ise ben de MHP için paralel projesiysem baş paralel bu durumda Sayın Bahçeli oluyor. Ama bu doğru değil. Türkiye'de son dönemde birisinin kafasına bir taş düşse bundan birkaç yıl evvel Ergenekoncu idi, şimdi paralelci, yarın ne olacak, bakacağız." ifadelerini ise şöyle değerlendirdi:

"Bu kadar çirkin bir ifade söz konusu olamaz. Şu an İstanbul merkez olmak üzere 9 ilde çok sayıda operasyonlar yapılmakta. 101 veya 105 kişi paralel mensubu olarak gözaltına alınmış durumda. Şimdi bu kadar insanın, bula bula baş paralelcisi beni mi görmüştür? Bu ne biçim terbiyesizliktir, bunu affetmemiz mümkün değildir. Kendileri paralelle çok barışık olabilirler ama MHP'ye baş paralelci gibi bir edepsizliği yapamazlar."

"Çağrı heyetine randevu verecek misiniz?" sorusuna Bahçeli, "Çağrı heyeti kimdir?" karşılığını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement