MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinop mitinginde seçmene seslenerek, “Gel ne olursan ol yine gel. İster AKP’li ol, ister CHP’li ol, ister diğer partilere oy vermiş ol yine de MHP’ye yürü” dedi.

06.05.2015 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinop mitinginde seçmene seslenerek, "Gel ne olursan ol yine gel. İster AKP'li ol, ister CHP'li ol, ister diğer partilere oy vermiş ol yine de MHP'ye yürü" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim mitingini gerçekleştirmek için Sinop'a geldi. Uğur Mumcu Meydanı'nda Sinoplulara seslenen Bahçeli, şöyle konuştu:

"İhanetin belini kıracak ve kökünü kazıyacağız. ya da ihanet cephesinin Türk milletinin yaşama iradesini kırarak ülkeyi kanlı bir bölünme ve çatışma sürecine sokmasına seyirci kalacağız. İnanıyorum ki Sinoplular da ve ülkemizin her yerindeki kardeşlerimiz de aynı inançla haykıracak ve teslimiyete karşı bizimle yürüyecektir. Tavize karşı, sömürüye karşı bizimle yürüyecektir. Tehditlere aldanmadan, siyasi rüşvetleri elinin tersiyle iterek, istismarcılara kanmayarak, ahlaksızlığa, yoksulluğa, yolsuzluğa, rüşvete, yasaklara, anti demokratik politikalara yetti artık diyerek oyunuzu veriniz. AKP'ye oy veren kardeşim Türkiye kötüye gidiyor. Artık siyasi taassup ve tarafgirlikle hareket edecek vakit kalmamıştır. AKP aydığı oyları kötüye kullanmış, Türkiye'yi enkaza çevirmiştir. AKP'ye destek veren kardeşim, ülken için, vatanın için gel bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hayır yok, bunlarda ümit yok, bunlarla huzur yok. CHP'ye oy veren vatandaşlarım. Atatürk'ün kurduğu partinin halini görünüz. Alkışçıların düştükleri acı manzaralardan ibret alınız. Bu defa gelin bizimle yürüyün. Kararsız duran henüz tercihini yapmamış kardeşim. Boşuna zaman kaybetme, MHP bilin ki seninle ve senin yanında. Gel ne olursan ol yine gel. İster AKP'li ol. İster CHP'li ol, ister diğer partilere oy vermiş ol yine de MHP'ye yürü. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletidir. Değerli Sinoplular, Türk milleti asla yoksulluğa mecbur değildir. Vatandaşımız bu zillete mahkum değildir. Bu itibarla AKP politikalarını şiddetle reddediyorum. Yoksulluk tarihimiz, onursuzluk kısmetimiz olamaz. 30 milyon 500 bin insanımız yardıma muhtaçtır. Sinoplu işsiz ve umutsuzdur. Gençler bunalımda ve karamsardır. Çocuklar sahipsiz ve eğitimsizdir. Sokaklar suçlulara, evler hırsızlara emanet edilmiştir dedi. Bahçeli miting sonrası Sinop'tan ayrıldı." - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement