MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

KOCAELİ (İHA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Biz Milliyetçi Hareket olarak karşımıza çıkacak her engeli tek başımıza aşacak kuvvetteyiz.

20.05.2015 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ (İHA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz Milliyetçi Hareket olarak karşımıza çıkacak her engeli tek başımıza aşacak kuvvetteyiz. Sandık önüne gittiğinizde tarihi bir tercih yapacaksınız ve eminim ki huzur için barış için şeref için haysiyet için kudret için birlik için kardeşlik için refah için iş için MHP'ye evet diyeceksiniz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yüklenen Bahçeli, "19 gün sonra yapılacak 25'nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin ülkemizin birliğine, milletimizin dirliğine, insanımızın refahına en üst düzeyde katkılar sağlamasını Allah'tan niyaz ediyorum. Seçimlerin barış, adil, huzur, güven ve demokratik yarış içinde geçmesini ümit ediyor, siyasi partilere ve milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanlığı makamını AKP'nin arka bahçesine bağlayan, başkanlık ile kanun dışına çıkan Erdoğan ülkemize zarar vermektedir. Erdoğan hukuk bırakmamıştır ve hiçbir hukukçudan çıt çıkmamaktadır. Erdoğan adaletin nefesini kesmiştir. Tarafsız, bağımsız olması gereken mahkemeler tasavvur altındadır. Bugün Türkiye'de her şeyin çivisi çıkmış, sarpa sarmıştır.

Dün kardeş oldukları ile bugün yollarını ayırmıştır. Cumhurbaşkanı ve Başbakan herkesi paralel yapıyla işbirliği yapmakla suçlayarak karanlık geçmişini temize çıkarmanın derdine düşmüştür. Milliyetçi Hareketi bu yapıyla işbirliği yapmakla suçlayacak kadar düşmüşlerdir" dedi.

"Kim kirli kumpas ve tezgahlarla masum insanlara iftira attıysa, Türk adaleti önünde mutlaka hesap verecektir" diyen Bahçeli, "Buradan Erdoğan ve Davutoğlu'na sesleniyorum tüm bu kanunsuzluklar yapılırken, kirli kumpaslar kurulurken sizde suç ortağıydınız. Biz yanılmışız, aldanmışız diyerek suç ortaklığından sıyrılamazsınız. Herkesi paralelle işbirliği yapmakla suçlayarak bundan kurtulamazsınız. Eğer şeref ve haysiyetten bir nebze nasibinizi aldınızsa, adam gibi ortaya çıkıp 12 yıldır ne medanetler işlediğinizi millete anlatınız. Cumhurbaşkanı ve Başbakan birilerini suçlamadan önce hesap vermelidir. Davutoğlu bizimle bu konuda aklının ermediği bir geometri polemiğine girdi. Milliyetçi Hareket ne paralelcidir, ne de kumpasçıdır. Bizim mayamızda para sıfırlamak, kumpas kurmak zilleti yoktur. Paralel ve eğri bize yabancıdır. Milliyetçi Hareket Partisi dimdik yürümektedir" dedi.

"AKP eliyle cesaretlenen ihanet çemberi ve kuşatma mutlaka kırılacak aziz Türk milleti mutlaka selamete çıkacaktır" diyen Bahçeli, şunları kaydetti:

"Biz Milliyetçi Hareket olarak karşımıza çıkacak her engeli tek başımıza aşacak kuvvetteyiz. Sandık önüne gittiğinizde tarihi bir tercih yapacaksınız ve eminim ki huzur için barış için şeref için haysiyet için kudret için birlik için kardeşlik için refah için iş için MHP'ye evet diyeceksiniz. Pişmanlığa zaman kalmadı, Türkiye'mizin de sabrı tükenmiştir. Türkiye için tek başına MHP'nin iktidarı lazımdır. AKP'ye oy veren kardeşim ülkemiz kötüye gidiyor. AKP aldığı oyları kötüye kullanmış Türkiye'yi enkaza çevirmiştir. AKP'ye destek veren kardeşim ülken için, vatanın için bu defa beraber yürüyelim. Bunlarda hayır yoktur. Bunlarda huzur yoktur. CHP'ye oy veren kardeşlerim. Bu defa da bizimle yürüyün. Kararsız duran kardeşim. Boşuna zaman kaybetme. MHP bil ki senin yanında. Teröre karşı, hırsızlara karşı, rüşvetçilere karşı bizimle yürüyün. Yürüyüşümüz korkaklara karşı cesurların yürüyüşüdür." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement