MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Basın mensupları, Milliyetçi Hareket Partisi’ni gündeme taşıyarak ’kurultay kaosu’ altında bir ifade kullanmaktadır.

24.05.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Basın mensupları, Milliyetçi Hareket Partisi'ni gündeme taşıyarak 'kurultay kaosu' altında bir ifade kullanmaktadır. Basın mensubu kardeşlerimin nereye hizmet ettiklerini anlamakta güçlük çekiyoruz" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Grup Toplantısı'nın ardından bir gazetecinin Anayasa Mahkemesi'nin kararının beklenmesi yönünde başvuru yapıldığını hatırlatması üzerine, "Bu başvuruyu Milliyetçi Hareket Partisi'nin 11. Büyük Kurultayı'nın sorumluluk almış bir delege arkadaşımızın başvurusudur. Her gün yeni bir şey gündeme gelmektedir. Her gün televizyonda MHP tartışılmaktadır. Özellikle buradan belirtmek istiyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İkinci Olağan Büyük Kongresi'nde basınla görüşmeler yapan siyasi mensupların düşüncelerini almak yerine basın mensuplarını Milliyetçi Hareket Partisi'ni gündeme taşıyarak 'kurultay kaosu' altında bir ifade kullanmaktadır. Basın mensubu kardeşlerimin nereye hizmet ettiklerini anlamakta güçlük çekiyoruz. Gittikçe de saygımızın azaldığını ifade etmek istiyorum" değerlendirmesini yaptı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement