MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel Açıklaması

"Türk milletinin ilelebet bağımsız yaşaması için bu uğurda ölümü göze alan bizler, hangi ihanet örgüt olursa olsun, bu milleti savunmak için kelle koltukta gezen hareketin üyeleriyiz"

24.01.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Türkiye'nin bölünmemesi ve bağımsız yaşaması için canlarını siper ettiklerini söyledi

Iğdır'da bir düğün salonunda partisinin Iğdır merkez ilçe olağan kongresinde konuşan Bozyel, kongrelere katılan hiçbir adayın kaybetmediğini söyledi.

Her adayın aynı amaç uğruna çalıştığına işaret eden Bozyel, bundan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Türkiye'nin zorlu bir dönemden geçtiğine işaret eden Bozyel, Türk milletinin Anadolu topraklarında binlerce yıldır kardeşçe yaşadığını kaydetti.

Türk milletinin bağımsızlık uğruna büyük badireler atlattığını ve bedeller ödediğini vurgulayan Bozyel, şunları kaydetti:

"Bu vatan topraklarını hür ve bağımsız kılmak için büyüklerimiz çeteler karşısında şehit oldu. Türk milletinin ilelebet bağımsız yaşaması için bu uğurda ölümü göze alan bizler, hangi ihanet örgütü olursa olsun bu milleti savunmak için kelle koltukta gezen hareketin üyeleriyiz. Bu millet sahipsiz değildir. Dün biz yoktuk ama davamız vardı, yarın olmayacağız ama davamız var olmaya devam edecek." - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement