MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel Ahlat'ta - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel Ahlat'ta

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel Ahlat\'ta

MHP'li Bozyel, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için Bitlis'in Ahlat ilçesine gitti.

02.08.2014 18:53  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için Bitlis'in Ahlat ilçesine geldi.

Ahlat Öğretmenevi'nde parti teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya gelen Bozyel, Malatya'dan başlayarak Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Ağrı, Kars, Ardahan ve Karabük'te hem seçim çalışmaları yapacaklarını hem de halkla bir araya gelecekleri geziye başladıklarını belirtti. Bozyel, "Her ne kadar çantada keklik gibi görerek yüzde 53'le geldik, geliyoruz ve aldık gibi bir takım kuşatma ve algı operasyonlarıyla halkımızı etkilemeye çalışsalar dahi halkımız yaşananların farkındadır. Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda memleketimizin halkımızın mukadderatını da ilgilendiren bir mevzudur. Cumhurun başı aynı zamanda milletin birliğini, beraberliğini, dirliğini ve düzenini sağlayacak bir düşünce içerisinde olması lazım. Bin yıldır bu topraklarda bağımsız, bir ve bütün halinde yaşanılmış. Her şeyi bir olan bu milleti 36 farklı etnik gruba ayıran bir zihniyetin devletin başına geçmesi elbette ki tabiata aykırı bir şeydir. Halkımız bunun farkındadır. Bizler de anlatıyoruz. Ahlat, asırlar içerisinde Türk milletinin birlik ve beraberliğini simgeleyen çok önemli bir yer. Ahlat Türkiye'nin aynasıdır. Gelecek ile geçmişi ve günümüzü buluşturan yegane bir yerdir. Vatandaşlarımız Ekmeleddin İhsanoğlu bey gibi kutuplaştırıcı ve çatıştırmacı yönü olmayan, dilinde nefret değil sevgi söylemi olan, milleti Türk, Kürt, Alevi, Sünni gibi ayrımlarla ayırmayan, İslam dünyasını çok iyi tanıyan, meseleleri çözüme kavuşturabilecek, tüm unsurlara eşit gözle bakan ve hepsini kucaklayan bir yüreğe ve vicdana adayımıza sıcak bakıyor. Hiçbir zaman hırsızlıkla, yolsuzlukla alakası olmayan, kendisine en ufak bir toz kondurulamayacak derecede paklığın simgesi olan Ekmeleddin İhsanoğlu'na sevgi var. 30 Mart seçimlerinde aldıkları oyu bile alamayacak derecede bu millet tarafından kendisine hak ettiği karşılık verilecektir" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel Ahlat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement