MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açıklaması - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açıklaması

"Cumhurbaşkanı adayımızın 'bir yerlerden fısıldandığını' iddia edenler bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi, herhangi bir ülkenin büyükelçisinin, başbakanının, cumhurbaşkanının, başkanının telkiniyle hareket edecek manda zihniyetli bir parti değildir"

18.06.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Cumhurbaşkanı adayımızın 'bir yerlerden fısıldandığını' iddia edenler bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), herhangi bir ülkenin büyükelçisinin, başbakanının, cumhurbaşkanının, başkanının telkiniyle hareket edecek manda zihniyetli bir parti değildir" görüşünü dile getirdi.

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik ortaya koyduğu çatı aday projesinin " AK Parti'nin korkulu rüyası olduğunu" öne sürerek şöyle devam etti:

"Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun isminin açıklamasının ardından AKP ve yandaşlarını bir telaş hali almıştır. Birbiri ardına açıklama yaparak adeta Sayın İhsanoğlu'na ve partimize kin kusmalar başlamıştır. Bu açıklamalar, Sayın Genel Başkanımızın çıkışı ve bu çıkışın millet nezdinde karşılık bulmasıyla cumhurbaşkanlığını çantada keklik görenlerin ruh halinin bozulduğunun tezahürüdür."

İhsanoğlu'na karşı çıkanların Doğu Perinçek ile Ertuğrul Kürkçü'nün aynı görüşleri savunmalarının şaşırtıcı olmadığını ifade eden Büyükataman, "Zira bu iki kuklanın kuklacısı da aynı ellerdir. Bölücübaşı Apo ile müzakerelerini yürüten AKP'nin adayımızı açıklamamızla birlikte oyunu bozulmuştur" değerlendirmesini yaptı.

Büyükataman, açıklamasında şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı adayımızın 'bir yerlerden fısıldandığını' iddia edenler bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi, herhangi bir ülkenin büyükelçisinin, başbakanının, cumhurbaşkanının, başkanının telkiniyle hareket edecek manda zihniyetli bir parti değildir. Bununla birlikte partimizin hiçbir mensubu, partimize gönül vermiş hiçbir ülküdaşımız ve partimize oy vermiş yahut vermemiş hiçbir vatandaşımız bu ucubeliğe inanacak değildir. Kişi kendinden bilir işi, misali her kemik atanın peşine takılanlar, MHP'yi de kendileri gibi ilkesiz, ahlaksız, şuursuz ve gayrimilli zannederek kendi karakterlerini sergilemektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, milli mücadele ruhunun taşıyıcısıdır. Bu ruh, birilerinin rüyalarını kaçırmaktadır. Şer odakları, her seçimden önce olduğu gibi şeytanın yüzünü güldürmek için mücadele etmekte ve rol paylaşımı yapmaktadır. Türk milletine çağrımız bu şer odaklarının kardeşliğine dikkat etmesi ve müfterilere her fırsatta hak ettiğini vermesidir. Yolumuz zor ve çetindir, bu yolda iftiraların da karşımıza çıkacağının bilincinde olarak yılmadan, usanmadan mücadelemize devam edeceğiz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement