MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet büyük Ataman, “Panama tacirleri Nevada baronları ve yeminli Türkiye düşmanları bedeli ne olursa olsun MHP’yi ele geçiremeyeceklerdir.

06.07.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Sekreteri İsmet büyük Ataman, "Panama tacirleri Nevada baronları ve yeminli Türkiye düşmanları bedeli ne olursa olsun MHP'yi ele geçiremeyeceklerdir. MHP sahipsiz değildir. Okyanus ötesinden beklenen kökü içerideki dış mihraklar amaçlarına ulaşamayacaklardır" dedi.

MHP Bursa İl Başkanlığı, Kültürpark'ta bulunan Orman Çay bahçesinde buluştu. Bayramlaşmaya MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, İl Başkanı Tefik Topçu, İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Bayramlaşmada konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Uzun süredir partimiz paralel kumpasların ve başkanlık heveslilerinin saldırıları altında rezil oyunların hedefindedir. Biz oyunun ve figüranlarını çok iyi biliyoruz. Ne yapılmaya çalışıldığını da uzun süreden bu yana takip ediyor ve konuya vakıfız. Siyaset kurgularını MHP'siz bir siyaset bu mümkün değilse Bahçeli'siz MHP üzerine şekillendiren malum odaklar ülkemiz üzerindeki bütün tasarruflarını hiçbir engelle karşılaşmadan rahatça yürütmek için palanlarını devreye soktular. Türk devletinin kurucusu Tük milletinin kurtarıcısı ve Türk vatanının garantisi olan Türk milliyetçiliğini dizginleme ve engelleme gayretlerini sistemli bir şekilde ilerletmeye çalıştılar" dedi.

"MHP arınarak ve güçlenerek yoluna devam edecek"

Büyükataman, "1 Kasım'dan itibaren MHP'de değişim isteyenlerin söylediklerine dikkat ediniz. 1 Kasım akşamından itibaren her türlü iftirayı ve kirli yakıştırmayı reva görenleri göz önüne getiriniz. 1 Kasım'dan sonra ortaya çıkan tabloda fırsatı ganimete çevirmeye çalışan bazı isimler MHP'yi içten kemirmenin ve çökertmenin arayış ve sevdasına kapıldılar. MHP'yi bir plan çerçevesinde etkisizleştirmek ve kamu oyunda itibarsızlaştırmak çabasına giriştiler. Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşimiz bizim için değerlidir. Hepsinin iradesine saygı duyuyor, taleplerini biliyor ve anlıyoruz. Panama tacirleri Nevada baronları ve yeminli Türkiye düşmanları bedeli ne olursa olsun MHP'yi ele geçiremeyeceklerdir. MHP sahipsiz değildir. Okyanus ötesinden beklenen kökü içerideki dış mihraklar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkücüler Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yok edilmesine asla izin vermeyecektir. MHP bundan sonra arınarak, güçlenerek ve daha azimli bir şekilde yoluna devem edecektir" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement