MHP İl Başkanı Baş: "Türkiye Diz Çökmeyecektir" - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Baş: "Türkiye Diz Çökmeyecektir"

MHP İl Başkanı Baş: "Türkiye Diz Çökmeyecektir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Hiçbir saldırı bu milletin kardeşlik bağlarını çözemeyecektir” dedi.

22.08.2016 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Hiçbir saldırı bu milletin kardeşlik bağlarını çözemeyecektir" dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Gaziantep'te meydana gelen ve 54 kişinin hayatını kaybettiği onlarca vatandaşın ise yaralandığı canlı bomba saldırısını şiddetle, nefretle kınadı.

Terör saldırılarının hedefi

Yazılı açıklamada bulunan Baş, "Başta Türkiye olmak üzere bütün Türk-İslam coğrafyası üzerinde bin yıldır hayaller kuran küresel terörün hamisi çeteler, yine huzurumuzu hedef aldı. Eli kanlı çetelerin maşası hainler bu sefer Gaziantep'te mesai yaparak masum insanların kanını akıttı. Hiç şüphemiz yoktur ki; bütün terör saldırılarının hedefi, milletçe ayakta tuttuğumuz kardeşlik bağlarını çözmek, huzurumuzu bozmak, mücadele azmimizi kırmak ve Türkiye'yi parçalara ayırmak suretiyle teslim almaktır" ifadesini kullandı.

Türkiye diz çökmeyecektir

Yusuf Baş, "Edirne'den Van'a kadar Türkiye topyekün bir saldırı altındadır. Gaziantep'i kana bulayan barbarlar, son olarak Tunceli ilimizde bir Mehmetçiğimizi Şehit etmiş, üç polisimizi de yaralamışlardır. Ancak; yine hiç şüphemiz yoktur ki; hiçbir saldırı bu milletin kardeşlik bağlarını çözemeyecek, Türkiye hiçbir emperyalist güç karşısında diz çökmeyecektir. Bu milletin sinesinde saklı cevherin her türlü silahtan daha üstün olduğunu bilmeyen gafiller, terörü finanse eden, her türlü lojistik desteği verip güvenlik güçlerimize tuzak kurup alçakça katleden, katillerini üzerimize salan küresel çeteler, bin yılın hayal kırıklığını yaşayacaklardır. Allah'ın izniyle o günler yakındır." diye konuştu.

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Bu duygu, bu inanç ve düşüncelerle, Gaziantep'te meydana gelen vahşi terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, son olarak bugün Tunceli'de toprağa düşen Şehidimize Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza şifa; tüm milletimize baş sağlığı niyaz ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum." dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Baş: 'Türkiye Diz Çökmeyecektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement