MHP İl Başkanı Baş, Vatandaşlara Kırmızı Gül Dağıttı - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Baş, Vatandaşlara Kırmızı Gül Dağıttı

MHP İl Başkanı Baş, Vatandaşlara Kırmızı Gül Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle pazardan alış veriş yapan vatandaşlara kırmızı gül dağıttı.

15.02.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle pazardan alış veriş yapan vatandaşlara kırmızı gül dağıttı.

PAZARDA KIRMIZI GÜL DAĞITTI

Son olağan il kongresinde 'İl Başkanı' olarak seçilen ve 11 Şubat 2014'te mazbatasını alarak görevi devralan Yusuf Baş, mesaisine 'sevgi' ile başladı. İlk günden itibaren partili-partisiz vatandaşların yoğun şekilde ziyaret gerçekleştirdiği il binasında bir taraftan tebrikleri kabul eden Baş, diğer yandan ilk açıklamasında "Sevgi" mesajı verdi. Açıklamasında vatandaşların "Sevgililer Günü"nü kutlayan Baş, ayrıca bir Pazar yerine giderek kadınlara kırmızı gül dağıttı ve 14 Şubat'ın ruhuna uygun mesajı somut olarak da ifade etmiş oldu.

BAŞ, YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran ve MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz ile bazı il yöneticilerinin de kendisine eşlik ettiği Yusuf Baş, Çukurova ilçesinde müşterilerinin çoğunluğunu kadınların oluşturduğu 'Sosyete Pazarı' olarak bilinen yerde vatandaşlara gül dağıtırken yoğun ilgi gördü.

Birlikte fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Baş, kimi vatandaşların sorunlarını dinledi, kimileriyle sohbet etti. Yanına gelen çocuklara harçlık veren Baş, tekerlekli sandalye için satış yapan engelli vatandaşa da maddi yardımda bulundu.

TOPLUMUN GELECEĞİ ENDİŞE VERİYOR

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Bugün adeta cinnet geçiren içinde bulunduğumuz toplumun geleceğinden büyük endişe duyuyoruz. İnsanlar birbirini öldürüyor, çocuklar yetim, öksüz kalıyor, yuvalar paramparça oluyor. Oysa bu tabloyu tersine çevirmemiz mümkün. Mutlu bir toplum, güçlü bir devlet için sevgi, saygı ve hoşgörü esastır. Bu vesileyle ifade etmek gerekirse; sevginin olduğu yerde huzur olur. Huzurun olduğu yerde birlik olur. Birliğin olduğu yerde üretim, üretimin olduğu yerde güç olur. Güçlü bir Türkiye'yi sevgi ile birlikte inşa edebiliriz. Sevgisiz bir dünya düşünmemiz mümkün değildir. Özetle sevgi her şeyin ilacıdır." dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Baş, Vatandaşlara Kırmızı Gül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement