MHP İl Başkanı Mustafa Taşdoğan, Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Mustafa Taşdoğan, Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor

MHP İl Başkanı Mustafa Taşdoğan, Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Taşdoğan, referandum çalışmaları kapsamında köy ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

06.03.2017 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Taşdoğan, referandum çalışmaları kapsamında köy ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum oylamasında ülkücülerin neden "evet" diyeceklerini anlatmak için köy köy, ilçe ilçe geziyor. Taşdoğan ve il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Oğuzeli ilçesine bağlı Yakacık ve Dutluca mahallerini ziyaret etti.

MHP Oğuzeli İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Taşdoğan, ilçe teşkilatı yöneticilerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Referandumdaki evet kampanyasına verdikleri desteği anlatan Taşdoğan, neden evet dediklerini ise mahalleli ve partililere izah etti. Daha sonra Taşdoğan, Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç'ı ziyaret etti. Kılıç, ziyaret nedeniyle Taşdoğan ve ekibine teşekkür ederek, "Halk oylamasında 'Kararımız Evet' diyerek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Karkamış çıkarması

Taşdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Sait kılıç ve MHP Nizip İlçe Başkanı Yahya Yılmaz ile birlikte Karkamış ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan MHP heyeti buradaki temas ve konuşmaların ardından ilçe yöneticilerine teşekkür belgesini verdi. Taşdoğan, ilçe yöneticilerine "Devlet için, millet için, vatan için evet diyoruz" ifadelerini kullanarak, belgeyi yöneticilere teslim etti.

MHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Seydi Yılmaz da toplantı sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı. Yılmaz, mesajında, "Ziyaretlerinden dolayı başta İl Başkanımız Muhittin Taşdoğan olmak üzere değerli yönetimine, Oğuzeli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sait Kılıç, Başkan Yardımcısı Hasan Çıldır ve Belediye Meclis Üyelerine, Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel ve yönetimine, Oğuzeli İlçe Başkanımız Muharrem Özsert ve yönetimine, Nizip İlçe Başkanımız Yahya Yılmaz ve Şıh Müslüm Yılmaz beyefendiye, hizmetlerinden dolayı tüm partililerimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Mustafa Taşdoğan, Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement