MHP İzmit'i Fethetti - Son Dakika
Güncel

MHP İzmit'i Fethetti

MHP İzmit\'i Fethetti

Saffet Sancaklı ve Dr. Ayhan Arpacı mahalle mahalle gezmeye devam ediyor.

17.03.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart seçimleri öncesinde tempoyu iyicene arttıran MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ve MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Turgut Mahallesinde seçim irtibat bürosu açılışına katılan Sancaklı ve Arpacı akşamında Bağçeşme'de açık hava toplantısına katıldı. Halk programlara yoğun ilgi gösterirken adaylarla konuşma fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Davullu Zurnalı Açılış

Turgut Mahallesi'nde açılan MHP seçim irtibat bürosuna katılan arttıran MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ve MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı davul zurna ile karşılandı.

Miting Gibi Toplantı

MHP'nin Bağçeşme Mahallesi'nde düzenlediği açık hava mahalle toplantısına vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Meydanda geçen toplantı miting havası yaşattı. MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ve MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı, MHP İ l Başkanı Aydın Ünlü, MHP İlçe Başkanı Kaan Dilmen, MHP Eski Millet Vekili Kemal Köse, meclis üyesi adayları ve partililerin de yer aldığı toplantıdan herkes memnun ayrıldı.

"İstifa Etmezsem Namerdim"

Programlar sırasında konuşan MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı, "Biz seçimlere MHP'nin oyunu artırmak için aday olmadık, bu seçimleri kazanmak için aday olduk. Bu güne kadar kenti yönetenler hiçbir şey yapmadı demiyoruz İzmit hak ettiğini alamıyor. Bana beddua etme diyorlar benim inancıma göre yetim hakkı yiyene beddua edilir. Yine söylüyorum kim devletin malından bir kuruş çalıyorsa Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın, ben yersem benimde çıkarsın. Biz adaletli yönetim nasıl olurmuş onu göstermeye geliyoruz. Size söz veriyorum adım yolsuzluk dedikoduna karışsa dahi istifa etmezsem namedir." şeklinde konuştu.

"Kenti Kocaeliliye Geri Vereceğiz"

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı,"Ben dünyada bir çok şehir gezdim ancak Kocaeli gibi bir şehir görmedim. İnternete yazın iki denizi, bir dağı ve bir gölü olan şehir diye karşınıza Kocaeli çıkıyor. Kocaeli halkı bu güzelliklerden faydalanamıyor o başka. Böyle bir şehirde istediğin sporu yap istediğin olimpiyatı düzenle, gençleri istedikleri spora yönlendir. Bu güne kadar bunlar yapılamadı. Ben bu şehre ilk geldiğimde Kocaeli'nin bir çok dalda takımları birinci ligteydi, Karamürsel'de bir çok güreşçi yetişiyordu. Nerede şimdi bunlar? Kocaeli'de uyuşturucu yaşı 11'e düştü. Sen gençleri spora yönlendirmezsen böyle şeylere bulaşır. Bunun yanında halkımız da bu imkânlardan faydalanamıyor. Her yere biri geçmiş haraç kesiyor. Biz seçilirsek bu kenti sahiplerine, Kocaelililere geri vereceğiz." Söylemlerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MHP İzmit'i Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement