Şefik Seçilmiş: MHP Kahta Adaylığından Çekilmedim - Son Dakika
Yerel

Şefik Seçilmiş: MHP Kahta Adaylığından Çekilmedim

MHP Kahta Belediye Başkan adayı Şefik Seçilmiş, adaylıktan çekildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

26.03.2014 17:56  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kahta Belediye Başkan adayı Şefik Seçilmiş, "adaylıktan çekildiği" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Seçilmiş, MHP İl Başkanı Mithat Solgun'la parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kendisiyle ilgili yapılan haberlerin yalan olduğunu belirterek, partisinde seçim çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Partisinden istifa etmediğini ifade eden Seçilmiş, şöyle konuştu:

"Yapılan haberlerin hiçbiri doğru değildir. Partimde halen çalışmalarıma devam etmekteyim. İlgisizlikten dolayı haberler böyle yayıldı. Bazı insanlar bu haberi bayağı abartmışlar. Diğer siyasi partiler fırsatı bulup medyaya yaymışlar. Haberle alakalı bir yerlere şikayette bulunmuş değilim, şikayette de bulunacak değilim. Basın mensupları istedikleri kadar yazabilirler. Yapılan iftiralara bir şey demiyorum, demeyeceğim. Bazıları beni yıpratmak istedi ancak çalışmalarımı sürdürüyorum."

Solgun da Seçilmiş'in adaylıktan çekildiği yönünde haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Seçilmiş'in Kahta'da kendi imkanlarıyla seçim çalışmalarına devam ettiğini belirten Solgun, "Başkan adayımız Şefik Seçilmiş, bu parti için 2 şehit veren bir ailenin çocuğudur. Başka bir partiye, başka bir yere gitmesi zaten asla söz konusu bile olamaz. Başkan adayımız görevi başındadır" dedi.

Solgun, haberin servis edilmesinde bazı siyasilerin etkisinin bulunduğunu ileri sürdü. - Adıyaman

Şefik Seçilmiş: MHP Kahta Adaylığından Çekilmedim
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şefik Seçilmiş: MHP Kahta Adaylığından Çekilmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement