MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar Açıklaması

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar Açıklaması

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, MHP’nin her dönem oylarını arttırdığını ve 7 Haziran seçimlerinde de oylarını arttıracağını söyledi.

15.04.2015 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, MHP'nin her dönem oylarını arttırdığını ve 7 Haziran seçimlerinde de oylarını arttıracağını söyledi.

Emin Çınar, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen'in açıklamalarına yazılı cevap verdi. 12 Haziran 2011 seçimlerinden bu yana 45 ay geçtiğini hatırlatan Çınar, "Ülkemiz, bir seçim dönemine daha girmiştir. 2011 seçimlerinden sonra ilimiz Kastamonu, 1 MHP, 2 AK Parti milletvekiliyle TBMM'de temsil edilmiştir. İktidar partisinin 2 milletvekili olmasına rağmen ilimiz Kastamonu, maalesef geçen 45 aylık sürede gerekli yatırımları alamamıştır. Ne sağlık sıkıntıları çözülmüş, ne de ilçelerimizin, köylerimizin ihtiyaçları karşılanmıştır. 45 aylık süre zarfında parlamentoda ilimizin sorunları için verdiğimiz araştırma önergeleri başta Mustafa Gökhan Gülşen olmak üzere AK Partili milletvekilleri tarafından gündeme dahi alınmamıştır" dedi.

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar; "Mustafa Gökhan Gülşen, 7 Haziran'da AK Parti Kastamonu'dan 3 milletvekili çıkaracağını iddia etmiştir. Kendisinin bu iddiası sadece hayalden ibarettir. Yerel seçimlerde merkez belediyesi ve Tosya başta olmak üzere bütün büyük belediyeleri aldıklarını söyleyerek oylarının 140 bine çıkacağı iddiasında bulunan Sayın Gülşen, yerel seçim sonuçlarında İl genelinde MHP'nin oylarını artırdığını buna karşılık AK Parti'nin oylarının düştüğünü ya unutmuş ya da bilmeden konuşmuştur. MHP her seçim oylarını artırmış ve artırmaya devam edecektir. AK Parti, Tosya'daki sivil toplum kuruluşları ve Tosyalıların taleplerini hiç dikkate almamış, aday belirlerken Kastamonu'da AK Parti'ye en büyük desteği Tosya'nın verdiğini göz ardı etmiş ve Tosyalı adayı 3. sıraya koyarak Tosya'ya verdiği değeri ortaya koymuştur. Sayın Gülşen'in Tosya'da 3 milletvekili çıkartacağız yönündeki açıklaması Tosyalıları avutmaktan ibarettir. Ancak Tosya, Sayın Gülşen'e ve AK Parti'ye cevabını 7 Haziran'da verecektir. Sayın Gülşen şunu iyi bilmelidir ki; Milliyetçi Hareket Partisi 1999 yılından bu yana her seçimde bir milletvekilliği çıkartabilecek oyu aziz hemşehrilerimizden almıştır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin oyları bütün yurt genelinde olduğu gibi Kastamonu'da da hızla artmaktadır. 7 Haziran seçimlerinde Sayın Gülşen eğer parlamentoya yalnız girerse hiç şaşırmamalıdır. Kastamonulu hemşehrilerimiz; 45 aydır parlamentoda ilimizi temsil eden Sayın Gülşen'in Kastamonu'nun sorunlarının araştırılarak çözümler bulunması için verdiğimiz araştırma önergelerimize destek vermeyerek engel olmasının hesabını 7 Haziran seçimlerinde soracaktır" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement