MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, son günlerde artan terör olaylarına ilişkin bir açıklama yaparak, “PKK, IŞİD ve diğer tüm terör örgütleri bilsinler ki, kökleri ve uzantıları er ya da geç kazınacaktır” dedi.

27.07.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, son günlerde artan terör olaylarına ilişkin bir açıklama yaparak, " PKK, IŞİD ve diğer tüm terör örgütleri bilsinler ki, kökleri ve uzantıları er ya da geç kazınacaktır" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Türkiye'nin AK Parti eliyle kutuplaşma ve gerilme döneminde zirvede olduğuna dikkat çekerek, böylesi karanlık dönemlerde bile milli duruşunu değiştirmeyecek, rotasını şaşırmayacak, Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatleri için her türlü riski göğüsleyebilecek tek partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söyledi. AK Parti'nin, bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP ile yıllardır sürdürdüğü çözülme sürecine rağmen Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilk günden beri söylediği 'Kandil'e bir gün Türk Bayrağı dikilecektir' sözünün arkasında olduğunu hatırlatan Kilci, "Evet, teröristlerin yuvası olan Kandil'e al bayrağımız dikilecektir. Bütün teröristler ve onları besleyip, büyüten, bugünkü duruma getirenlerin kökü kazınacaktır" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement