MHP Kayseri Toplantısında Seçim Stratejisini Belirliyor - Son Dakika
Güncel

MHP Kayseri Toplantısında Seçim Stratejisini Belirliyor

MHP Kayseri Toplantısında Seçim Stratejisini Belirliyor

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu'nu bugün Kayseri'de topladı.

10.01.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu'nu bugün Kayseri'de topladı. MHP'nin iki gün sürecek ve milletvekillerinin de katılacağı MYK toplantısında genel seçimle ilgili stratejiye yönelik görüşmeler yapıldı.

TBMM grubundaki milletvekillerinin tümün de katıldığı Kayseri Ommer Otel'deki MYK toplantısı saat 11.00'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin başkanlığında basına kapalı olarak başladı. Bugün yapılacak birinci ve ikinci oturumlardan sonra yarın da kapanış oturumu gerçekleştirilecek. MHP lideri yarınki son oturumdan sonra Kayseri'nin MHP'li Sarıoğlan ve Özvatan belediyelerini ziyaret edecek.

MHP Grup Başkan vekili Oktay Vural, MYK toplantısı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "MHP olarak Kayseri'de bir araya gelerek seçimle ilgili stretejimizi ve beyannamemizi burada hazırlayacağız. Kayseri il teşkilatımıza başta il başkanımız Mete Eke olmak üzere bu güzel hazırlıktan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Vural, gazetecilerin Fransa'daki kanlı terör eylemine ilişkin soruları üzerine, "Terör insanların başına gelen en büyük musibettir. İnsanlar bu olaylardan ders almalıdır. Hiç kimse terörü halklı ve meşru müdaafa haline dönüştürmemelidir. Bu yanlıştır. Buradan bir kez daha çağrı yapıyorum, bizim medeniyetimiz ve dinimiz barışı ister. İslam dini huzur, barış ve güzellikleri ister. İslam ülkelerine bakın her yerde kan ve çatışma var. Bölme, yeniden dizayn anlayışı var. İslam sanki çatışmacı olarak gösterilmek isteniyor. Bu olaylar İslama zarar veriyor. Avrupa'daki islamofobi anlayışı da bu çerçevede çok kötü. Saldırılar giderek İslama yöneliyor. Ortada bir oyun var ve oynanıyor. Silah hiçbir zaman araç olarak kullanılmamalıdır ve tüm dünya ülkelerince dışlanmalıdır" dedi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Kayseri Toplantısında Seçim Stratejisini Belirliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement