MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayını Açıkladı

MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

24.11.2013 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. MHP'den Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mevlüt Özdemir "Kdz. Ereğli'yi marka şehir yapacağız" dedi.

MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir'in aday tanıtım toplantısı Lal Kafe'de gerçekleştirildi. Kalabalık nedeniyle etkinliğin yapılacağı salonda zaman zaman izdiham yaşandı. Aday açıklamasına gelenlerin birçoğu salona sığmayınca, açıklamaları dışarıdan takip etmek zorunda kaldılar.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker; 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçiminde Kdz. Ereğli'de üç hilalli bayrağı Kdz. Ereğli Belediyesi'ne dikecek adayın Mevlüt Özdemir olduğunu söyledi. Şeker toplantıya katılanlara teşekkür etti.

ÖZDEMİR; "KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİNİ ALACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM"

Şeker'in ardından konuşan MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Ereğli Belediyesi'ni alacaklarına yürekten inandığını söyledi. Özdemir " Benim için bu gün çok anlamlı ve özel bir gün. Beni yalnız bırakmadığınız ve heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize şükranlarımı sunuyor, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 42 yıllık hayatımın 20 yılını Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında gerek ocak başkanlıkları, gerekse il teşkilatında aldığım görevlerle ifa ettim. En son olarak Kdz. Ereğli 2. Bölge başkanlığımın ardından değerli teşkilatlarımızın ve en Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin emri ve onayı ile sizlerin karşınıza Ereğli Belediye Başkanı adayı olarak gelmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Benimle bu kutlu yolda yürüyecek olan teşkilatlarıma, ülkü ocaklarına, dava arkadaşlarıma ve siz değerli dostlarıma güveniyorum ve Kdz Ereğli'de Ereğli Belediyesi'ni alacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

"EREĞLİ ARTIK FESTİVALLER KENTİ OLARAK ANILIYOR"

Kdz. Ereğli'nin batı Karadeniz bölgesinin bir incisi iken işsizliğin had safhaya çıktığı ve göç vermeye başladığını belirten Özdemir, daha önce sanayi kendi olarak anılan Ereğli'nin artık festivaller kenti olarak anılmaya başlandığını ifade etti. Özdemir konuşmasında şunları söyledi; "Bizler bu çöküşten Karadeniz Ereğli'yi kurtarmak adına, Kdz. Ereğli'de kurumlar arası barışı sağlamak adına Ereğli'nin yönetimine talibiz. Ereğli'nin bu çöküşün önüne geçebilmek adına 30 Mart sabahı seçimlerden sonra Ereğli Belediyesi'nde önce barışı sağlayacağız daha sonra marka bir ismi olan Karadeniz Ereğli'de marka belediye yaratmak üzere yolumuza devam edeceğiz.

Bu zamana kadar Karadeniz Ereğli'mize emeği, hizmeti geçen değerli büyüklerimize teşekkür edeceğiz, onların tecrübelerinden de gerektiğinde faydalanacağız. Önümüzdeki günler içerisinde Karadeniz Ereğli'ye yönelik 5-10 yıllık planlar çıkartıp bu projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Beni bu özel günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Mevlam bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Ne mutlu Türküm diyene."

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise konuşmasında AK Parti iktidarını eleştirdi. Türkiye'yi 11 yıldır yöneten AKP hükümetinin ülkeyi uçuruma getirdiğini MHP teşkilatları olarak sürekli söylemelerine rağmen vatandaşlara bunu yeterince anlatılamadığını dile getiren Ayan Fakat en son Diyarbakır'da yaşanan o resimden sonra Türk Milletinin milliyetçi, ülkücü harekete ihtiyacı olduğunu vatandaşımızın kendi dilinden ve ağzından duymaktayız" dedi.

AYAN; "YEMİNİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR"

Özellikle son dönemlerde Türkiye Cumhuriyeti ibaresini kaldırılarak, "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" sözünden rahatsız olan ve ilkokullar okutulan andımızı da ortadan kaldıran iktidarın, devlet içinden devlet, millet içinden millet çıkarmaya çalıştığını dile getirdi. Ayan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; " Milliyetçi ülkücü hareket ülkesini davasını seven ve bu memleketin hizmetkarı olan bizler ve sizler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet yaşayacağına olan inancımız ve yeminimiz devam etmektedir. Bunun yanı sıra Zonguldak'ta yerel yönetimlerde iktidar olan CHP, gerek Ereğli'de gerekse Zonguldak'ta belediyeciliği yönetmektedir.

"ZONGULDAK TÜRKİYE'DE 7. SIRADA İKEN BU GÜN 39. SIRADA"

Zonguldak'ta yapılan 1987 araştırmalarında Zonguldak'ımız Türkiye'mizin sanayide 5'nci, nüfusta 7'nci sırasında olan bir il iken, bu gelinen aşamada Türkiye'de 39'ncu sıraya gerilemiştir. Hiçbir siyasi, hiçbir milletvekili, hiçbir il başkanı diyemez ki; biz bu sürecin içerisinde yoktuk. Hareketimizin kuruluşunun 44 yılını kutladık biz. 44 yıllık süre içerisinde gerek Zonguldak'ta gerek Ereğli'mizde yerel yönetimlerde yönetme şansı bulamadık. Böylesi bir süreçten geçerken ben insanlarımıza, vatandaşlarımıza güveniyorum. Artık bu Zonguldak'ın kötü kaderine dur demek sizlerin ve bizlerin elinde. Zonguldak'ımızın kaybedecek bir 5 yılı kalmamıştır. Ereğli'de tersaneler bölgesi çökmüştür. Ereğli'de sac tüccarlarımız bitmiştir. Ereğlimizde işsizlik had safhaya gelmiştir. Ereğli'de kurumlar arası çatışma devam etmektedir. Batı Karadeniz bölgesinin incisi olan bir şehrimiz bu gün had safhada göç veren ilçe durumuna gelmiştir. Bizler bunlara müsaade edemeyiz. Sizler bunlara müsaade etmemelisiniz. Bu güne kadar Ereğli'ye hizmet verdiğini zanneden veya vermiş olan herkese biz teşekkür ediyoruz.

"EREĞLİ'NİN MARKA ŞEHİR OLMASI İÇİN PROJE ÇALIŞMASI YAPIYORUZ"

Gerek Zonguldak'ta gerek Ereğli'de siyasi bir algının değişmesi, hizmet kalitesinin de değişmesi gerekmektedir. Bugün yakın İllerimizde Bartın, Karabük, Kastamonu'da Milletçi Hareketin Belediye Başkanlarının başarısını hep birlikte izlemekte ve onlarla gurur duymaktayız. Bugün yola çıkardığımız Belediye Başkan adayımız gerek Bartın, gerekse Karabük Belediye Başkanları ile görüşerek Ereğli'nin marka bir belediye olması, mahallelerinin de marka mahalleler olması için birlikte proje çalışması yürütmektedir. Eş, dost, ahbap, çavuş dönemi bitmiştir. Bugün karşınızda genç, dinamik, hareketimizin içerisinde her kademede görev almış ve kendisini yetiştirmiş bir arkadaşımızla yola gidiyoruz. Kendisi bu gün çok heyecanlı. Bu heyecan samimiyetten değerli dava arkadaşlarım. Ben sizlerin bu heyecanınıza, gözlerinizdeki bu parıltıya inanarak MHP'nin 30 Mart yerel seçimlerinde Ereğli'nin yeni belediye başkanı, şehrül emini, Mevlüt Özdemir olacağına inancım şuan itibariyle tamdır. Gerek adayımıza, gerekse teşkilatlarımıza sahip çıkmanızı sizlerden rica ediyor, milliyetçi, ülkücü harekete sahip çıkmanızı istirham ediyorum. Bu süreç hanımlarımızdan ve gençlerimizden geçecek. MHP hiçbir siyasi partinin yapmadığı, önümüzdeki günlerde de yapacağına inanmadığım bir bayan aday ile yola çıkma sözü vermiştik. Gökçebey ve Kilimli ilçelerimizde 2 değerli hanım efendi ile yola çıktık. Bunlar seçimi alma durumuna geldiler. Meclis üyeliklerinde seçilebilecek yerlere bayan arkadaşlarımıza yer veriyoruz. Bu seçimde başta Ereğli kadın kollarımız olmak üzere, Zonguldak il kadın kollarımıza çok iş düşüyor. Samimiyetime inanarak söylüyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin adaylarına oy vermek için adeta bahane arıyor, böyle bir süreçten geçiyoruz. Ereğli'mizin hizmete, markalaşmaya ihtiyacı var."

Yapılan konuşmaların ardından MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir tebrikleri kabul etti. Etkinliğe katılan davetlilere MHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın kolları tarafından hazırlanan aşure ikram edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement