MHP Kocaeli İl Kongresi Pazar Günü Yapılacak - Son Dakika
Yerel

MHP Kocaeli İl Kongresi Pazar Günü Yapılacak

MHP Kocaeli İl Kongresi Pazar Günü Yapılacak

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin 1 Şubat Pazar günü yapılacak 11. Olağan Kocaeli il kongresi hakkında açıklamalarda bulundu.

30.01.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin 1 Şubat Pazar günü yapılacak 11. Olağan Kocaeli il kongresi hakkında açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü 1 Şubat Pazar günü yapılacak 11. Olağan Kocaeli İl kongresinde tekrar aday olacağını ve kendilerine yakışır bir şekilde olacağını söyledi. Belsa Plazada yapılan kahvaltılı basın toplantısına MHP Kocaeli il başkanı Aydın Ünlü ve kendisine destek veren il delegeleri katıldı. 639 delegenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede asil ve yedeklerle birlikte 79 il yönetimi ve 23 üst kurul delegesi belirlenecek

Yönetiminde yer alacak isimleri basına tanıtan Ünlü, "Kongremize bir gün kala mevcut il başkanı ve aday olarak kongre takvimi tamamlamak ve kongre salonunda yapılacaklar öncesinde son bir defa görüş alışverişinde bulunmak istedik. Bugün dört adayımız var. Pazar günü herkesin beklediği gibi kaos olmadan bize yakışır bir şekilde kongre yapılacak. Adayları destekleyen arkadaşlarımız da bu prensibe göre hareket edecektir. Yönetim kurulumuz hem akademisyen hem de teşkilatçılık anlamında güçlü bir kadro. Tabana vermek istediğimiz mesaj ise kimseyi ötekileştirmeyeceğimizdir. İl teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza ve delegasyonumuza güveniyoruz.

Pazar günü yapılacak kongre hakkında çeşitli detayları veren Ünlü, "Kongremiz, 1 Şubat Pazar günü Sabancı Kültür Merkezi'nde saat 12.00'de başlayacak. MHP Genel Sekreteri Recep Dumanlı'nın divan başkanlığını üstlenecek. Adaylar da divana birer kişi önerebilecek. Hedeflediğimiz oy oranı, 639 delegeden, 400 delegenin oyunu alabilmektir. Bunu başaracağımıza da inanıyorum" diye konuştu. Ayrıca kongreye MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP MYK üyesi Saffet Sancaklı ve Figen Tosuner de katılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kocaeli İl Kongresi Pazar Günü Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement