MHP Konya Milletvekili Bal Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Konya Milletvekili Bal Açıklaması

MHP Konya Milletvekili Bal Açıklaması

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal, "17 Aralık ile ilgili verilen takipsizlik kararı Türk yargı tarihine kara bir leke olarak düştü" dedi.

20.10.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal, "17 Aralık ile ilgili verilen takipsizlik kararı Türk yargı tarihine kara bir leke olarak düştü" dedi.

MHP'li Bal, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında 17 Aralık soruşturmasıyla ilgili verilen takipsizlik kararını değerlendirerek, "17 Aralık ile ilgili verilen takipsizlik kararı Türk yargı tarihine kara bir leke olarak düştü" diye konuştu. Bal, MHP'nin bu takipsizlik kararını unutmayacağını ve unutturmayacağını kaydetti.

Bal, erken seçim tartışmaları ile ilgili olarak ise MHP'nin erken seçime her zaman hazırlıklı olduğunu ifade etti.

Öcalan'ın şartlarının iyileştirilmesi tartışmaları ile ilgili bir soru üzerine Bal,"Öcalan'ın müzakereci tayin edileceği, cezaevinden 1 yıl sonra çıkarılacağı lafları kulislerde konuşulmaktadır. Bu sonuca ulaşabilmek için cezaevindeki şartların iyileştirilmesi gibi tartışmayla Türk milleti kurbağa testine tabi tutulmaktadır" karşılığını verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Konya Milletvekili Bal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı
    18:45 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da yaptığı konuşmada, velilerin okula girmesini istemediklerini ve bu konuda e-Okul üzerinden randevu sistemi kurduklarını belirtti. Ayrıca, öğretmen sayısının arttığını ve eğitim öğretim kalitesinin önemli olduğunu vurguladı. Bakan Tekin, Milli Eğitim Şurası ile ilgili yapılan yanlış anlaşılmayı düzeltti ve seçimlerden sonraki günü idari tatil ilan ettiklerini açıkladı.


Advertisement