MHP Konya Milletvekili Sait Gönen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Konya Milletvekili Sait Gönen Açıklaması

MHP Konya Milletvekili Sait Gönen Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Sait Gönen, AK Parti ile HDP’nin birlikte koalisyon kurmalarına yetecek kadar sandalye sayısı olduğunu belirterek, iki partinin koalisyon kurabileceğini söyledi.

06.07.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Sait Gönen, AK Parti ile HDP'nin birlikte koalisyon kurmalarına yetecek kadar sandalye sayısı olduğunu belirterek, iki partinin koalisyon kurabileceğini söyledi.

Partisinin il başkanlığı düzenlenen basın toplantısında konuşan MHP Konya Milletvekili Sait Gönen, Türk milletinin parlamentoda kendilerini sandalye sayısına göre üçüncü sırada konumlandırdığını ifade ederek, "MHP mensupları Türk milletinden aldığı bu yetkiyi Türk-İslam davasının neferleri olarak önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı çerçevesinde sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin çevresinde kenetlenerek tam bir inanç ve iddiayla sürdürme karalılığındadır. Türk milletinin mevcudiyetine kastetmek isteyen melanet yuvaları bu milletin moral ve motivasyon değerlerinin yegane temsilcisi olan MHP'nin çelik iradesine her defasında toslayarak hüsrana uğrayacaklardır. Siyaset mühendisleri, algı operasyonlarının taşeronları her defasında karşılarında milli duruşun adresi olan MHP'yi görecekler ve evde yaptıkları hesabın çarşıya uymadığını görecekler. Kimse hayallerinin peşinde sürüklenerek partimizi test etmeye kalkmamalıdır" dedi.

Sait Gönen koalisyon hesaplarıyla ilgili sorulan soruya, "Sayın Davutoğlu'nun masasının üzerinde ne var hep birlikte göreceğiz. Öncelikli olarak bizim onlara önerimiz, bizim ihanet süreci olarak adlandırdığımız, onların çözüm süreci olarak söyledikleri bir ucunda kandilin, bir ucunda İmralı'nın, bir ucunda hükümetin, bir ucunda HDP'nin olduğu bir şer koalisyonu var. Birlikte hükümet kurmalarına sandalye sayıları yeter. Bir AKP, HDP koalisyonunu kurabilirler" şeklinde cevap verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Konya Milletvekili Sait Gönen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement