MHP'li Adayar, Kamu-sen'in Anneler Günü Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Adayar, Kamu-sen'in Anneler Günü Programına Katıldı

MHP\'li Adayar, Kamu-sen\'in Anneler Günü Programına Katıldı

MHP Erzurum Milletvekili adayları, Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katıldı.

10.05.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Erzurum Milletvekili adayları, Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katıldı.

MHP'li adaylar, toplumu şekillendiren asıl faktörün anneler olduğuna dikkati çekerek, "Anneye sahip çıkılan ve hakkı teslim edilen bir toplum, sağlam yarınlar inşa eder" dediler.

MHP'nin Erzurum Milletvekili adayları Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı ve Gökhan Arslan, Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliği tarafından organize edilen Anneler Günü programına katıldı. Adaylar, fikren ve bedenen sağlam bireylerin yetiştirilmesinde annelerin başrol oynadığına dikkati çekerek, "Annelik sıradan bir görev değil, aslında geleceği planlamaktır" görüşünü savundular.

MHP Erzurum Milletvekili adayı Kamil Aydın, Türk kadınının hak ettiği konumda olmadığının altını çizerek, "MHP iktidarı, kadınların toplumsal yaşamda çok daha aktif roller almasına yönelik politikalar üretecek. Bu bağlamda gerekli yol haritamız bile mevcut. Nasıl ki, sağlam toplumların inşa edilmesinde annelere büyük sorumluluk düşüyorsa, Türk siyasetinin şekillendirilmesi açısından da, tüm kadınlarımıza büyük görevler düşüyor. Bu bağlamda kadınlarımızın 7 Haziran seçimlerine kesinlikle damgasını vuracağına inanıyorum" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Adayar, Kamu-sen'in Anneler Günü Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement