MHP'li Adaylar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

MHP'li Adaylar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

MHP\'li Adaylar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu ve Osman Nuri Atçeken, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

18.10.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu ve Osman Nuri Atçeken, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

Ereğli ilçesinde bulunan kafeleri, kahvehaneleri ve esnafları ziyaret eden Hüseyin Oprukçu ve Osman Nuri Atçeken, "Sosyal hayatın canlandığı Ereğli'yi sağladık. Şimdi daha fazlası için sizlerden destek istiyoruz" dediler.

İstasyon Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesinde esnafları ziyaret eden MHP milletvekili adayları kafelerde ve kahvehanelerde alkışlarla karşılandı. Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Ereğli'de kirli alanların hepsini temizlediğini ifade eden MHP Konya 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, "Eskiden Ereğli'de bu saatlerde kaldırımda yürümeye cesaret edemezdik. Ama bugün Ereğli'de akşamları dışarıda rahatça gezebiliyoruz. Ereğli'de, vatandaşın huzurunu bozan bütün kirli alanları şehir dışına taşıdık. Şimdi de daha fazlası için, huzurlu bir Ereğli'den sonra huzurlu bir Türkiye için kolları sıvadık. Desteklerinizi istiyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesi hakkında esnaflar ve gençlere bilgi veren adaylar, esnafa ve gençlere yönelik projelerinden bahsettiler.

"ESNAFIMIZ KALKINMA SÜRECİNİ YAŞAYACAK"

İstasyon Caddesinde esnafları ziyaret eden Hüseyin Oprukçu ve Osman Nuri Atçeken, Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında, esnafı bitirme noktasına gelen AVM'ler yasasında düzenleme yapacaklarını ve küçük esnafın yeniden canlanacağını ifade ettiler. MHP'nin projelerinin, halka dönük projeler olduğuna da dikkat çeken adaylar yeni işyeri açan esnafa da 5 yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlanacağını hatırlattı.

Ziyaretlerinde gençlerle de sohbet eden ve gençlere yönelik projelerden de bahseden MHP'li adaylar, "İktidarımızda gençlerimize 10 bin TL faizsiz kredi verilecek" dediler. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Adaylar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement