MHP'li Akıllı, Serik'te Seçim Ofisini Açıyor - Son Dakika
Yerel

MHP'li Akıllı, Serik'te Seçim Ofisini Açıyor

MHP\'li Akıllı, Serik\'te Seçim Ofisini Açıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, seçim çalışmalarını sürdürmek amacıyla Serik ilçesinde Seçmen İletişim Merkezi’nin açıyor.

07.05.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, seçim çalışmalarını sürdürmek amacıyla Serik ilçesinde Seçmen İletişim Merkezi'nin açıyor.

Açılışı yarın gerçekleştirilecek olan Seçmen İletişim Merkezi'nde 7 Haziran'da yapılacak olan seçim için çalışmalarnın yürütüleceği belirtilirken, Tekeli İlköğretim Okulu karşısında iki katlı olarak hizmet verecek merkezin açılışında Mehter Takımı'nın da bir konser vereceği belirtildi. Açılışa MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, milletvekili adayları, parti yöneticileri ve vatandayların katılacağı ifade edildi.

Serik'in atayurdu olduğunu ifade eden MHP Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, " Türkiye'nin geleceğine sağlam adımlarla yöne vermek için MHP olarak iktidara talibiz. Mevcut iktidarın bölücü terör örgütü ve uzantılarıyla gerçekleştirdiği çözülme süreci sona erdirilecek, ayrımcı milli ve manevi değerlerle üniter devlet milli devlet yapısını ve Cumhuriyetin niteliklerini tahrip eden, Türkiye'nin ülkesi ve milletiyle bölünmezliğini tehdit eden yolsuzluğu teşvik eden idari ve yasal düzenlemeler kaldırılacak. Tahribatı giderici yeni düzenlemeler hayata geçirilecektir" diye konuştu.

Serikli hemşehrilerini, akrabalarını ve vatandaşları Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışına davet eden Tarkan Akıllı, "Mutlu ve güzel bir Türkiye için Bizimle Yürü Serik" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Akıllı, Serik'te Seçim Ofisini Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement