MHP'li Arzu Erdem: 10 Temmuz Ülkücülerin Toyu Olacaktır - Son Dakika
Güncel

MHP'li Arzu Erdem: 10 Temmuz Ülkücülerin Toyu Olacaktır

Mhp Milletvekili Arzu Erdem, 10 Temmuz'da yapılacak olan Olağanüstü Kurultaya ilişkin "10 Temmuz ülkücülerin toyu olacaktır.

22.06.2016 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Milletvekili Arzu Erdem, 10 Temmuz'da yapılacak olan Olağanüstü Kurultaya ilişkin "10 Temmuz ülkücülerin toyu olacaktır. Liderimiz Devlet Bahçeli güçlenerek bu kurultayda çıkacaktır" dedi.

MHP Milletvekili Arzu Erdem, TBMM'de gazetecilerin geçtiğimiz hafta muhalifler tarafında yapılan tüzük kurultayı ve MHP'nin 10 Temmuz'daki Olağanüstü Kurultayına ilişkin soruları üzerine şu değerlendirmelerde bulundu: "Geçen hafta yapılan sözde kurultayı tanımıyoruz. Bu kurultay normal koşullarda tüzük kurultayıydı. Mahkeme kararı Yargıtay'dan onama çıktığı an itibariyle liderimiz Devlet Bahçeli 10 Temmuz'da kurultayı yapma noktasında gerekli açıklamaları yapmıştır. Genel Başkanımız imza veren delegeleri tenzih etme şartıyla kötü niyet taşıyan kişilere atıfta bulunarak bu kurultayı tanımadığını söyledi. 10 Temmuz'da yapılacak olan kurultayda ülkücü irade hazır bulunacaktır. 10 Temmuz ülkücülerin toyu olacaktır. Geleneklerimize aykırıdır aslında olağanüstü kurultaylarda genel başkan belirmek. Biz lider tayin ederiz kurultaylarda. Başkan değil. 10 Temmuz'da liderimiz bahçeli güçlenerek bu kurultaydan çıkacaktır."

Arzu Erdem, tüzük kurultayını Yargıtay'ın onamasına yönelik bir soruyu "Kurultay zaten tüzük değişikliğine yönelikti. Ama yetki aşımı oldu orada. Birçok madde eklendi. Hatta muhalifler kendi içinde aday adayı muhalif maddelerin değişikliğinden haberi yok demişti. Delege sayılarındaki belirsizlik mutlaka yargıya yansıyacaktır. Genel merkez ne karar verirse ben Arzu Erdem olarak, liderimiz Devlet Bahçeli'nin yanında bir evlat, nefer olarak onların yanında olacağımı belirtmek isterim. Bize yakışan MHP'de lider-teşkilat ilkesi vardır. Bizler için lider önemlidir. Liderimiz niteliğinin yaralanması noktasında bugüne kadar yapılanları hoş bulmuyorum. MHP'de sadece milletvekilleri değil görev yapan herkesin bu hiyerarşik yapıya uygun davranması gerekir." - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Arzu Erdem: 10 Temmuz Ülkücülerin Toyu Olacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akdeniz Üniversitesi Üstün Performans Gösteren Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verdi
    16:49 Akdeniz Üniversitesi Üstün Performans Gösteren Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verdi

    Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen törende, bilimsel araştırma ve yayınlarda üstün performans gösteren öğretim üyelerine teşekkür belgeleri verildi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversitenin bilimsel üretimi teşvik eden bir sistem oluşturduklarını ve bu sayede uluslararası iş birliğiyle gerçekleştirilen SCI yayın sayısının arttığını belirtti. Özkan, Akdeniz Üniversitesi'nin araştırma üniversitesi olma hedefine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

  • Muğla'dan Dalaman Ortaokulu Öğrencileri Tarih Projesiyle Bölge Finallerine Katılacak
    16:48 Muğla'dan Dalaman Ortaokulu Öğrencileri Tarih Projesiyle Bölge Finallerine Katılacak

    Muğla'nın Dalaman ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, rehber öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları tarih projesiyle TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Proje, somut kültürel miras farkındalığının artırılmasında bütüncül turizm uygulamasını ele alıyor. Ayrıca, başka bir proje de değerler eğitimi alanında hazırlanarak bölge finallerinde yer alacak. Bölge finalleri, 22-25 Nisan tarihleri arasında Denizli'de düzenlenecek.

  • Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli: Festivalimiz Çok Güzel Geçti
    16:46 Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli: Festivalimiz Çok Güzel Geçti

    Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 13. Alaçatı Ot Festivali'nin ikinci gününde düzenlenen kortej yürüşünün ardından katılımcıların ve turizmcilerin çok memnun olduklarını ve festivalin çok güzel geçtiğini belirtti.

  • Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi
    16:44 Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi

    Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ormanlık alanın yakınındaki bahçelikte gezinen 2 bozayı yavrusu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki ormanın yakınındaki bahçelik alanda yanlarında anneleri olmayan 2 bozayı yavrusu görüldü. Bahçede gezinerek etrafta yiyecek aradıkları sanılan bozayı yavruları, bir süre sonra insanları görünce ormanlık alana doğru kaçtı. Sevimli bozayı yavruları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi
    16:43 Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi

    Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na Çiğdem Gegeoğlu seçildi. Meclisin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Gegeoğlu, seçilmesinden dolayı gurur duyduğunu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Toplantıda 1. başkanvekilliğine Serdar Çığla, 2. başkanvekilliğine Vedat Koyuncu, katip üyeliklere ise Salih Akar ve Mehmet Güneş Yılmaz seçildi.

  • Pamukkale Belediyesi'ne 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi
    16:43 Pamukkale Belediyesi'ne 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi.

  • Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
    16:42 Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.


Advertisement