MHP'li Baş: "Halk Açlıkla ve Yoklukla Mücadele Ediyor" - Son Dakika
Yerel

MHP'li Baş: "Halk Açlıkla ve Yoklukla Mücadele Ediyor"

MHP\'li Baş: "Halk Açlıkla ve Yoklukla Mücadele Ediyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, ekonominin tıkandığını, halkın açlıkla ve yoklukla mücadele ettiğini söyledi.

16.04.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, ekonominin tıkandığını, halkın açlıkla ve yoklukla mücadele ettiğini söyledi.

MHP Seyhan İlçe Başkanlığı'nın Fevzipaşa Mahallesi'nde Vefa Caddesi üzerinde düzenlediği toplantıda İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana milletvekili adayları Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Av. İsa Ayanoğlu il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı konuşmada, ekonominin tıkandığını, halkın açlıkla ve yoklukla mücadele ettiğini belirterek, "Dahası, artık halkımız büyük bir tedirginlik, huzursuzluk içinde. Yarına güvenle bakamıyor. Bu durum ister istemez halkın ruh halini etkiliyor. Cinnet, şiddet, cinayet gibi olaylar adeta patlama yaptı. Gerek kentimizde gerekse diğer yerlerde hemen her gün yaşanan hadiseler sıradan hale geldi." dedi.

Yusuf Baş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bütün bunlar yetmezmiş gibi ülkemiz derin bir ihanetin sarmalında kıvranıyor. Vatan toprakları üzerinde parsel hesapları yapılıyor. Askerlerimiz alçakça şehit ediliyor. Daha da acısı, seçime günler kala meydana gelen saldırıda Mehmetçiğin kanı üzerinden kirli hesapların yapıldığı ortaya çıkıyor. Korkmayın, endişelenmeyin, umudunuzu asla yitirmeyin; çünkü milliyetçi iktidarı hep birlikte kuracağız inşallah."

Seyfettin Yılmaz, Abdulkadir Yuvalı, Bünyamin Kaya ve İsa Ayanoğlu'nun birer konuşma yaptığı toplantı partililerden yoğun ilgi gördü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Baş: 'Halk Açlıkla ve Yoklukla Mücadele Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement