MHP'li Başkan 1119 Nolu Sandıkta Oyunu Kullandı - Son Dakika
Politika

MHP'li Başkan 1119 Nolu Sandıkta Oyunu Kullandı

MHP\'li Başkan 1119 Nolu Sandıkta Oyunu Kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçimlerin maniple edildiğini ileri sürerek, “100 bin tane pancar üreticine sanki şeker pancarı fiyatının 19 kuruş olmuş gibi bir mesaj yayınladı.

01.11.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçimlerin maniple edildiğini ileri sürerek, "100 bin tane pancar üreticine sanki şeker pancarı fiyatının 19 kuruş olmuş gibi bir mesaj yayınladı. Türkiye'de şeker pancarı fiyatları şeker kurulu bunun yanında da bakanlar kurulu kararı olmadan açıklanamaz" dedi.

Tokat Namık Kemal İlköğretim Okulu'ndan MHP'li Başkan oyunu, sonu 9 rakamı ile biten 1119 numaralı sandıkta oyunu kullandı. 9 ışığın 9'u olduğu için oyunu 1119 numaralı sandıkta kullanmayı tercih ettiğini belirten Başkan seçimlerin sonuçlarının ülke için hayırlı olmasını diledi. Okul bahçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan, bu seçimlerin Türkiye'nin kader seçimi olduğunu ifade ederek, "İnşallah yarın Türkiye çok aydınlık nurlu bir güne uyanacak. Memleketimiz inşallah çok daha iyi durumda olacak. Adalet ve Kalkınma Partisi tek başına iktidar olmak adına yapmadığı hiçbir manipülasyon yok. Artık ahlak da edepte sürekli göz ardı edilen bir hasret olmaya başladı" şeklinde konuştu.

MHP'li Başkan, seçimlerin maniple edildiğini ileri sürerek, "100 bin tane pancar üreticine sanki şeker pancarı fiyatının 19 kuruş olmuş gibi bir mesaj yayınladı. Türkiye'de şeker pancarı fiyatları şeker kurulu bunun yanında da bakanlar kurulu kararı olmadan açıklanamaz. Bir kampanya bitecek kampanya bitiminden sonra ancak açıklanabilir. Biz şeker pancarının 25 kuruşta olmasını isteriz. Çiftçimiz için iyi bir gelir kaynağı. Ama olmayan bir fiyatı oluyormuş gibi söylenerek manipülasyon yapılması çiftçimizin kafasının karıştırılması bu seçimin herhalde en önemli noktası olmuştur. Pankobirlik Genel Müdürü Taner Taşpınar bu konu ile ilgili burayı arayarak şeker fiyatları 19 oldu diye mesaj atın diyor. Biz de Turhal ilçe başkanımız aracılığı ile seçim kuruluna müracaat ettik, ilçe seçim kuruluda bunun savcılığa suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Başkan 1119 Nolu Sandıkta Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement