CHP'nin de Teklif Götürdüğü MHP'li Başkan, AK Parti'ye Geçti - Son Dakika
Güncel

CHP'nin de Teklif Götürdüğü MHP'li Başkan, AK Parti'ye Geçti

İzmir'in Kiraz ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. CHP de Özçınar'a teklif götürmüştü.

31.01.2015 17:17  Güncelleme: 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Kiraz'ın MHP'li Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

AK PARTİLİ BELEDİYE SAYISI 7'YE ÇIKTI

Şengül'ün katılımıyla AK Parti'nin İzmir'de sahip olduğu belediye sayısı 7'ye ulaşırken MHP'nin belediye sayısı teke düştü.

CHP DE TEKLİF GÖTÜRMÜŞTÜ

2014'te yapılan yerel seçimlerde yüzde 42,5 oy alarak zafer kazanan Şengül, CHP ve AK Parti arasında tercih yapmakta zorlandı. CHP'nin teklif götürdüğü Şengül, AK Parti'de karar kıldı.

BABASI ADAYLIĞINI GÖREMEDİ

31 yaşındaki Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ün babası Durmuş Özçınar, AK Parti Kiraz İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş ancak saha sonra yaşadığı problemler nedeniyle MHP'ye geçti. 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerden önce MHP'nin Kiraz'daki adayı olacaktı. Fakat Özçınar, Özçınar, MHP'nin adayının resmen açıklanmasından bir hafta önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

ROZETİNİ BAŞBAKAN TAKTI

31 yaşındaki Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'e rozetini İzmir AK Parti 5 Olağan il kongresine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu taktı.

CHP\'nin de Teklif Götürdüğü MHP\'li Başkan, AK Parti\'ye Geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'nin de Teklif Götürdüğü MHP'li Başkan, AK Parti'ye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • VARMI İTİRAZINIZ.: BENİM OYUM AKP'YA İTİRAZI OLAN VARMI?ÜLKEMDEN YANAYIM. KALKINDIRILMASINDAN YANAYIM. GÜZELLEŞMESİNDEN YANAYIM. ÜLKEMİN KAYNAKLARINI YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNDEN YANA DEĞİLİM. VARMI İTİRZINIZ. HAZİRANI BEKLEYİN! 44 71 Yanıtla
  • cem tuna: Doğru yolu bulmuş helal başkan tebrikler 54 42 Yanıtla
  • Aybars...: Böyle oynakları başkan yaparsan.,satarda,atarda..mhp adam seçerken biraz daha dikkatli davranmalı!.. 28 43 Yanıtla
  • TÜRK oglu: İii dogru yolu bulmuş tövbede etsin geçmişine :)))) 11 29 Yanıtla
  • Bülent Ecevit : batırmadığınız bir İzmir var onuda batırırsınız ama İzmir halkı izin vermez ithal 23 13 Yanıtla
  • Deli: MHP den Seçil, AKP ye geç. . Oy verenler bunun için mi oy verdi sana? 18 17 Yanıtla
  • DAVUT: EE NAPSIN YANİ. BURASI TÜRKİYE. PARA NERDE MİLLET ORDA. 16 16 Yanıtla
  • torbalı: para şereften daha ağır bastı 15 14 Yanıtla
  • Milletin yeri: Doğru yolu bulmuş. MİLLET AK PARTİ'de buluşuyor. 11 16 Yanıtla
  • Sami kavak: Döneklere görev vermeyeceksin , çıkarı için vatan satar 11 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement