MHP'li Başkan: Bir Reklam Filmi Gibi Şehit Haberleri İzliyoruz - Son Dakika
Güncel

MHP'li Başkan: Bir Reklam Filmi Gibi Şehit Haberleri İzliyoruz

MHP\'li Başkan: Bir Reklam Filmi Gibi Şehit Haberleri İzliyoruz

Mersin'in Anamur İlçesi Belediye Başkanı, MHP'li emekli yüzbaşı Mehmet Türe, son aylarda artan terör olaylarına dikkat çekerek, "Bir reklam filmi gibi şehit haberleri izliyoruz" dedi.

21.05.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Anamur İlçesi Belediye Başkanı, MHP'li emekli yüzbaşı Mehmet Türe, son aylarda artan terör olaylarına dikkat çekerek, "Bir reklam filmi gibi şehit haberleri izliyoruz" dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Gençlik Şöleni düzenlendi. Belediye Başkanı Mehmet Türe, terör operasyonlarında her gün şehit verilmesine tepki gösterdi. Başkan Türe, daha önce 1 yılda verilen şehitlerin şimdi 1 günde verildiğini ifade ederek, "Film izler gibi şehit haberi izliyoruz. Adeta bu ortama alıştırılıyoruz" diye konuştu. Ülkenin bu günkü durumunun, Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıktığı günden farkının olmadığını savunan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe şöyle devam etti:

"O zamanlar ülkemizin bölüp parçalanmak istendiği gibi, bugünde aynı ruh devam ediyor. Karşımızdaki ruh; haçlı ruhu. Hiç değişmedi. Bugün değişen tek şey; taktiklerdir. Zihniyet aynıdır. Ülkemizin doğusu ve güneydoğusunda sözde bir Kürdistan kurulmak istenmektedir. Ama aslında burada 'Büyük İsrail Projesi'nin yattığını biliyoruz. 3 yıl önce yaptığım bir konuşmada 'Teröristle masaya oturulmaz. Teröriste güvenilmez, teröriste yaşam alanı bırakılmaz. Bakmayın bugün durgun olduğuna. İnşallah ben yanılırım ama gün gelecek bir yılda verdiğimiz şehidi bir günde vereceğiz' demiştim. Yanılmadım. Eskiden bir yılda verdiğimiz şehitleri şimdi bir günde verir olduk. Halkımız buna alıştırıldı. Artık bir reklam filmi gibi şehit cenazelerini izliyoruz."

- Anamurmersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Başkan: Bir Reklam Filmi Gibi Şehit Haberleri İzliyoruz - Son Dakika


Advertisement