MHP'li Başkanın İstifa Haberi Asılsız Çıktı - Son Dakika
Politika

MHP'li Başkanın İstifa Haberi Asılsız Çıktı

MHP\'li Başkanın İstifa Haberi Asılsız Çıktı

Manisa’da bir yerel haber sitesinde sabah çıkan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Manisa büyükşehir belediye meclis üyeleri Bilgehan Noyan, Ali Uçak,Murat Biber hakkında partileri MHP’den istifa ettikleri haberi asılsız çıktı.

28.05.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da bir yerel haber sitesinde sabah çıkan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Manisa büyükşehir belediye meclis üyeleri Bilgehan Noyan, Ali Uçak,Murat Biber hakkında partileri MHP'den istifa ettikleri haberi asılsız çıktı. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Ali Uçak, Bilgehan Noyan ve Murat Biber, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu, MHP'li Ali Kabakçıoğlu, Belediye Meclis üyesi Hasan Alıcı ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Gökhan Karaçoban çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve partiyi yıpratmak adına böyle haberlerin çıkartıldığını savundu.

İlgili internet sitesinde yapılan haberde, Başkan Karaçoban ve meclis üyelerinin milletvekilliği sıralamalarına tepki olarak istifa ettiğinin yer aldığını belirten Karaçoban, Genel Merkez tarafından belirlenen sırlamaya saygı göstermenin parti disiplininin bir gereği olduğunu ifade etti.

"MAKSATLI VE BİLİNÇLİ YAPILMIŞTIR"

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban açıklamasına şöyle devam etti: "27.05.2015 tarihinde, bir 4 internet sitesinde benim ve meclis üyelerim hakkında yapılan gerçek dışı haber ile ilgili bu basın toplantısını yapma gereği duyduk. Bu iddia ve haber, beni ve partimi yıpratmak adına seçim öncesi maksatlı ve bilinçli olarak yapılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi'nde milletvekili sıralamaları, merkez yoklaması yöntemi ile katılımcı bir şekilde belirlenmektedir. Tüm milletvekili aday adayları, bu durumu bilerek adaylık başvurusunda bulunmuştur. Milletvekilliği sıralamalarımız ile ilgili hiçbir sıkıntımız olmayıp, tüm milletvekili adaylarımız ve aday adaylarımız alanında kendini ispat etmiş, toplumda kabul görmüş çok kıymetli kişilerdir. Adaylarımız ve teşkilatlarımız "Milliyetçi Hareketi" iktidar yapmak için var gücüyle çalışmaktadır. Biz biliyoruz ki yapılan anket sonuçlarında Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Manisa'da birinci parti olmasından rahatsız olan bazı kesimler tarafından bu maksatlı ve haddini aşan haberler yapılmaktadır. Bu yayınları yapan kişi ve kurumlar hakkında gerekli hukuki girişimlerde bulunulacaktır. Herkes bilmelidir ki korkunun ecele faydası yoktur. Manisa ve Türkiye, Milliyetçi Hareket Partisi iktidarına hazırdır." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Başkanın İstifa Haberi Asılsız Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement