MHP'li Durmaz: Sınırlarımız Yol Geçen Hanına Döndü - Son Dakika
Güncel

MHP'li Durmaz: Sınırlarımız Yol Geçen Hanına Döndü

MHP\'li Durmaz: Sınırlarımız Yol Geçen Hanına Döndü

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Etrafımızı saran ateş çemberinin, her an evimize sıçrama riski uykularımızı bölmekte, huzurumuzu yok etmektedir." dedi.

19.11.2014 16:01  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Türkiye'nin çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini söyleyerek, "Etrafımızı saran ateş çemberinin, her an evimize sıçrama riski uykularımızı bölmekte, huzurumuzu yok etmektedir. Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş, terör örgütleri ile her neviden ajanlar cirit atmaktadır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadi Durmaz, Yozgat'da partisinin il başkanlığında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini söyledi. Durmaz, şöyle devam etti:

"Etrafımızı saran ateş çemberinin her an evimize sıçrama riski, uykularımızı bölmekte, huzurumuzu yok etmektedir. AKP'nin ihanete varan politikalarının neticesinde milli- üniter devlet yapımız risk altına sokulmuştur. Sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüş, terör örgütleri ile her neviden ajanlar cirit atmaktadır. AKP'nin yanlışta ısrarı neticesinde ülkemize gelen, yeni ve büyük bir sorun olan Suriye vatandaşlarının sayısı ve nerede duracağı bilinmemektedir. AKP'den cesaret alan katiller sürüsü ve onun siyasi temsilcileri çıtalarını her geçen gün daha yükseğe koymaktadır. Terör örgütünün ülkemizin bir bölümünde hakimiyeti ele geçirdiği, bu iktidarın asayişten ve terörle mücadeleden sorumlu İçişleri Bakanı tarafından itiraf edilmiştir. Bölücü örgütün mahkeme kurup yargılama yapmakta, vergi toplamakta, Türklüğe ait her izi yok etmekte, her ismi değiştirmektedir."

KARDEŞLİĞİMİZ ÇÖZÜLMEYE BAŞLAMIŞTIR

Bölücüler tarafından belediye kepçeleri ile yollara hendekler kazılarak yolların günlerce trafiğe kapatıldığını söyleyen Durmaz, "Askerlerimiz kahpece enselerinden kurşunlanarak şehit edilmiş ve ne yazık ki bayrağımız yere düşürülmüştür. AKP'den aldığı cesaret sayesinde bunlarla yetinmeyen bölücüler, özerklik ilan etmiş, kurtarılmış bölgeler oluşturmuşlardır. Bütün bunlara rağmen, çözüm süreci denilen ihanet projesinde ısrarcı olan AKP eliyle, kardeşliğimiz çözülmeye, birliğimiz bozulmaya başlamıştır" dedi.

KRİZİN AYAK SESLERİ

Türkiye'de ekonomik verilerin tamamının kötüye gitmekte olduğunu da savunan Durmaz, "Bir krizin ayak sesleri daha yakından duyulmaktadır. Vatandaşlarımız zar zor geçimlerini sağlama gayreti içerisinde her geçen gün yoksullaşırken, yandaşlar zenginleşmekte, zevki sefada sınır tanımamaktadırlar. Memur üç kuruşa mahkum edilmiş, emeklimiz kara kışı nasıl çıkaracağının hesabını yapmaya başlamıştır. Çiftçimiz perişan halde haciz ve hapis kıskacında kıvranıyorken, esnafımız siftahsız kepenk kapatmaktan ve kredi kartlarına takla attırmaktan yorgun düşmüştür" diye konuştu.

Emekliden, esnaftan, çiftçiden, çalışandan esirgenen paraların ayakkabı kutularına doldurulduğunun hafızalardaki canlılığını koruduğunu söyleyen Durmaz, " Çankaya Köşkü'nü beğenmeyen Cumhurbaşkanına yeni bir saray inşa edilmiştir. 1000 odalı kanunsuz ve kaçak bir saray yaptırılmış ve 1 katrilyon 370 trilyon lira harcanmıştır. Yetmemiş 179 milyon dolara, yani yaklaşık 400 trilyona bir uçak satın alınmıştır. İstanbul Çengelköy'de, 50 dönümlük koruya yerleşik Vahdettin Köşkü çalışma ofisi olarak hazırlanmış ve 150 trilyon lira da buraya harcanmıştır. Bu kara ve kaçak sarayın yıllık bakımı için önümüzdeki yılın bütçesine konulan ödenek 300 trilyon liradır" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Durmaz: Sınırlarımız Yol Geçen Hanına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement