MHP'li Eryılmaz Tarım Politikalarını Anlattı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Eryılmaz Tarım Politikalarını Anlattı

MHP\'li Eryılmaz Tarım Politikalarını Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Ahmetli’de yaptığı ziyaretlerde AK Parti’nin tarım politikalarını eleştirerek, hükümetin çifte standart uyguladığını söyledi.

29.04.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Ahmetli'de yaptığı ziyaretlerde AK Parti'nin tarım politikalarını eleştirerek, hükümetin çifte standart uyguladığını söyledi.

MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ahmetli'de vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe teşkilatı ile birlikte sokak sokak gezen Eryılmaz, esnaftan çiftçiye, öğrencilerden işçilere kadar çok sayıda seçmenle yüz yüze görüşerek, milliyetçi hareketin politikalarını anlattı. Manisa'da çiftçinin, işçinin mağdur olduğunu belirten Eryılmaz, "Zirai ilaçların, mazotların KDV ve ÖTV'sini de mutlaka ve mutlaka kaldıracağız. Hollanda'daki çiftçi kırmızı mazot uygulaması ile nasıl ki mazotunda, gübresinde ÖTV ve KDV ödemiyorsa bizim iktidarımızda da bunlar olacaktır. Hükümet çifte ayrımcılığı sadece toplum içinde değil aynı zamanda ekonomik politikalarında gözle görülmektedir. Diyarbakır'da Hakkari'de çiftçiye verilen destek ne yazık ki benim Ahmetlili kardeşime verilmemektedir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarında tüm bu ayrıcalıklara son vereceğiz. Türkiye'nin her yerinde çiftçimiz aynı desteklerden yararlanacaktır." dedi.

"İŞ İSTİHDAMI OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Esnaf ziyaretlerinden sonra Ahmetli'de okuyan üniversite öğrencileriyle de buluşan Eryılmaz'a öğrenciler yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Gençlerle sohbet etme fırsatı bulan Eryılmaz, "Bizler kaliteli eğitim için gereken her şeyi yapacağız. Tabi bunun için öncelikle öğrencilere geri dönüşümsüz burslar, krediler vereceğiz. Öğrencilerin rahat bir ortamda eğitim görmesi için projeler üreteceğiz. Bizler her ile üniversite açmak yerine mezun olan her öğrencimize iş istihdamı oluşturmaya çalışacağız. Öğrencilerimiz üniversite sıralarında ders görürken mezun olunca nasıl iş bulurum diye kara kara düşünmeyecek. Türkiye'de eğitime milliyetçi hareketin eli değecek ve eğitim sistemi köklü bir çözüme kavuşacaktır." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Eryılmaz Tarım Politikalarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement