MHP'li Kalaycı ve Oprukçu Akşehir'de - Son Dakika
Yerel

MHP'li Kalaycı ve Oprukçu Akşehir'de

MHP\'li Kalaycı ve Oprukçu Akşehir\'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve parti yöneticileri Konya’nın Akşehir ilçesinde seçim çalışmasında bulundu.

13.05.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve parti yöneticileri Konya'nın Akşehir ilçesinde seçim çalışmasında bulundu.

Akşehir'de esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinleyen Kalaycı ve Oprukçu, MHP'nin seçim beyannamesini anlatarak destek istedi.

Mustafa Kalaycı yaptığı açıklamada, önceki gün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı şoför esnafına yönelik ÖTV muafiyetinin MHP seçim beyannamesinde bulunduğunu söyledi. Kalaycı, "Sayın Başbakan şoför esnafımıza yönelik olarak bazı vaatlerde bulundu. Bu vaatlerden en önemlisi şoför esnafımızın 2016 yılına kadar yenileyeceği ticari araçtan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) alınmayacak olması. Öncelikle buradan Sayın Başbakan'a şunu söylüyorum, bugüne kadar aklın neredeydi. Seçim beyannameniz ortada. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin seçim beyannamesinde böyle bir vaat yok. MHP olarak Sayın Genel Başkanımız projelerimiz çalınmasın diye seçim beyannamemizi en son açıkladı. Ama bunlar çalmaya alışmış, yürütmeye alışmış. Bu kez bizim seçim beyannamemiz de yer alan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından altı çizilerek kamuoyuna açıklanan şoför esnafımıza yönelik vaadimizin birisini yürütmeye kalktılar. Buradan kınıyorum Sayın Başbakanı ve şunu ifade ediyorum. 13 yıldır iktidardasınız aklınız neredeydi. Seçim beyannameniz açıklandı, orada da yer vermediniz ama şimdi kalkıp şoför esnafımızın aklını çelmeye çalışıyorsunuz. Şoför esnafımızın sıkıntısı bir değil. Biz MHP olarak seçim beyannamemizde de yer aldığı üzere bir taksici, dolmuşçu, minibüsçü, otobüsçü, kamyoncu esnafımızın yenileyeceği ticari aracından 2016'ya kadar da değil ömür boyu Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ve Katma Değer Vergisi (KDV) almayacağız" dedi - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Kalaycı ve Oprukçu Akşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement