Mhp'li Karakaya: Ankara'yı Birlikte Yönetmeye Hazırız - Son Dakika
Güncel

Mhp'li Karakaya: Ankara'yı Birlikte Yönetmeye Hazırız

Mhp\'li Karakaya: Ankara\'yı Birlikte Yönetmeye Hazırız

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Ankara için tepeden tırnağa değişim zamanı geldiğini belirterek, "Ankara'yı birlikte yönetmeye hazırız ve bütün Ankaralılara sesleniyoruz: Kimseye mahkum değilsiniz; çünkü MHP var" dedi.

19.12.2013 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Ankara için tepeden tırnağa değişim zamanı geldiğini belirterek, "Ankara'yı birlikte yönetmeye hazırız ve bütün Ankaralılara sesleniyoruz: Kimseye mahkum değilsiniz; çünkü MHP var" dedi.

Karakaya, MHP Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları ile Teşkilatların Ortak İstişare Toplantısı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bütün ilçeleri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak, Ankara'yı "daha güzel, zengin ve yaşanır bir kent yapmaya talip" olduklarını söyledi.

"Sizlerin aracılığıyla bütün Ankaralıları bizimle aynı safta olmaya ve hep birlikte güzel yarınlara yürümeye davet ediyoruz. Ankara'yı birlikte yönetmeye hazırız ve bütün Ankaralılara sesleniyoruz: Kimseye mahkum değilsiniz; çünkü MHP var" diyen Karakaya, özellikle son yıllarda Ankara'nın, plansız ve gelişigüzel bir biçimde büyümeye terk edildiğini öne sürdü. Sorunlara anlık ve geçici çözüm üretildiği için, her çözümün daha büyük bir soruna neden olduğunu vurgulayan Karakaya, şöyle konuştu:

"Çarpık belediyecilik anlayışı yüzünden her gün biraz daha örselenen güzel şehrimiz Ankara için tepeden tırnağa değişim zamanı gelmiştir. Kendi içinde bütünleşmiş, modern altyapısıyla, huzurlu ve güler yüzlü insanların yaşadığı bir Ankara için kilit unsurun "iyi yönetim' olduğuna inanıyoruz. Biz, Ankara halkının kimseyi ötekileştirmeyen, inatlaşmayan ve kavga etmeyen yönetimleri hak ettiğini düşünüyor, Ankara halkının yerel yöneticileriyle gurur duyan bir büyükşehir olmasını istiyoruz. Biz, insanı merkeze alan, katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Hesap verebilirlik anlayışının bir gereği olarak belediye harcamaları ve mali konulara ilişkin tüm hususları internet ortamında halkımıza duyurmayı da şimdiden taahhüt ediyoruz. Biz, ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Ötekileştiren değil, örtüştüren olacağız. Güçlüyü değil, haklıyı koruyacağız. Şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim modeli uygulayacağız. İş ve yatırım ortamlarını iyileştireceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışını yaygınlaştıracağız. Ankara'yı yaşanmaktan mutlu olunan bir kent yapacağız. Dünya başkentleriyle yarışan Ankara hayalimizi gerçekleştireceğiz. Tarihini, doğal mimarisini ve ekosistemini koruyarak şehri geliştireceğiz.

Demokratik, insan haklarına, din ve vicdan özgürlüğüne saygılı, sosyal hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda; üniter yapıyı esas alan, sosyal adaleti, toplumsal huzuru, hizmette eşitlik ile vatandaşı bilgilendirmeyi amaç edinen, değişim ve gelişimde milli ve evrensel değerleri bütünleştiren; yerel hizmetleri vatandaşa en etkili biçimde sunan anlayış yerel yönetimler açısından siyasi anlayışımızın temelini oluşturmaktadır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mhp'li Karakaya: Ankara'yı Birlikte Yönetmeye Hazırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement