MHP'li Kaya: 'Başkanlığa Hayır' Programı İçin Sivas'ta Salon Bulamadık - Son Dakika
Güncel

MHP'li Kaya: 'Başkanlığa Hayır' Programı İçin Sivas'ta Salon Bulamadık

MHP\'li Kaya: \'Başkanlığa Hayır\' Programı İçin Sivas\'ta Salon Bulamadık

MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, 'Ülkücü Tavır Başkanlığa Hayır' programı için Ülkü Ocakları'nın eski 10 genel başkanı ile birlikte Sivas'a geldiklerini, ancak salon bulamadıklarını söyledi.

24.03.2017 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, 'Ülkücü Tavır Başkanlığa Hayır' programı için Ülkü Ocakları'nın eski 10 genel başkanı ile birlikte Sivas'a geldiklerini, ancak salon bulamadıklarını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, Ülkü Ocakları'nın eski 10 genel başkanı ile 'Ülkücü Tavır, Başkanlığa Hayır' programı için öğle saatlerinde Sivas'a geldi. MHP Eski Sivas İl Başkanı Ragıp Özkan ile birlikte kenti gezen grup, Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi önünde fotoğraf çektirdi. Daha sonra Sivas programlarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Atilla Kaya, yarın yapmayı düşündükleri program için kentte salon bulamadıklarını söyledi. Kaya, şöyle konuştu:

"1980 sonrası Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapan 10 arkadaşımızla birlikte oluşturduğumuz 'Ülkücü Tavır Başkanlığa Hayır' adlı bir platformumuz var. Bu çerçevede bugün Sivas'tayız. Yarın burada programımız olacak. Ancak öncelikle şunu söylemek istiyorum. Burada organizasyonu yapan arkadaşlarımızın tutmuş oldukları salonlardan 6 tanesi, tuttuktan sonra baskılarla salon sahipleri tarafından iptal edildi. Arkadaşlarımız şu saate kadar hala yeni bir salon tutmak için uğraşıyorlar, gayret gösteriyorlar. Bütün engellemelere rağmen biz inşallah Sivas'ta vatandaşlarımızla buluşup neden 'hayır' dediğimizi, bu anayasa değişikliği paketinin ülkemiz için, milletimiz için hangi tehlikelerle, ne gibi risklerle dolu bir paket olduğunu anlatmak için inşallah yarın vatandaşlarımızla buluşacağız."

Daha önce program için Sivas Ticaret ve Sanayi Odası salonunun tutulduğunu belirten Kaya, "Bu salon daha sonra Ticaret Odası yönetimi tarafından iptal edildi. Anlaşma yapıldıktan bir saat sonra bizi arayarak, 'Kusura bakmayın, çok büyük baskılarla karşı karşıyayız' diyerek iptal etmek istediklerini söylüyorlar. Böyle baskıların olduğu diğer salon sahipleri tarafından da dile getiriliyor. Meydanda dolaşıyoruz. 'Evet' stantları var. Ama 'Hayır' propagandası yaptığınız zaman Türkiye'nin başka yerlerinde olduğu gibi polis tarafından gözaltına alınma riski var. Bu şartlar altında milletimizle kucaklaşıyoruz. İnsanlarımızla konuştuğumuz zaman, paketin içeriğini anlattığımız zaman olumlu tepkiler aldığımızı ifade edebilirim" diye konuştu.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Kaya: 'Başkanlığa Hayır' Programı İçin Sivas'ta Salon Bulamadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı
    13:20 Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada sürücü olan Tahir Ş. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucunda hem otomobil hem de yanan araç hurdaya döndü.

  • Eskişehir'de Turizm Haftası Açılış Töreni Düzenlendi
    13:20 Eskişehir'de Turizm Haftası Açılış Töreni Düzenlendi

    Eskişehir'de düzenlenen Turizm Haftası açılış töreninde turizmin önemi hakkında bilgilendirmeler yapılırken, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

  • Kırşehir'de yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş tedavi altına alındı
    13:19 Kırşehir'de yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş tedavi altına alındı

    Kırşehir'de merkez ve Mucur'da yaralı olarak bulunan kızıl şahin ve baykuş, DKMP Kırşehir Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kuşlar, Kırşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde tedavi edildikten sonra doğaya bırakılacak.

  • Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı
    13:18 Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı

    Aydın'ın İncirliova ilçesine yapılan yeni trafik ışığı ile birlikte sürücülerin beklediği trafik ışığı sayısı 9'a yükseldi. Gerenkova Mahallesi'nde bulunan okullara servislerin öğrenci taşıdığını ve öğrencilerin yolun karşısına geçmekte zorlandığını belirten muhtar, trafik ışığı talebinin karşılanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

  • Samsun'da Lisede Hademe Olarak Görev Yapan Şahıs Evde Bıçaklanarak Öldürüldü
    13:17 Samsun'da Lisede Hademe Olarak Görev Yapan Şahıs Evde Bıçaklanarak Öldürüldü

    Samsun'un Bafra ilçesinde bir evde bıçaklanarak öldürülen Salih Kaplanoğlu'nun, Bafra Ticaret Lisesi'nde hademe olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Yozgat'ta Turizm Haftası kapsamında doğaseverler farkındalık turu düzenledi
    13:17 Yozgat'ta Turizm Haftası kapsamında doğaseverler farkındalık turu düzenledi

    Yozgat'ta Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında doğaseverler, ATV ve motosikletlerle Çamlık Milli Parkı'nı tanıtmak amacıyla farkındalık turu düzenledi. Vali Mehmet Ali Özkan, İl Jandarma Komutanı Albay Nejdet Özcan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Çiftci de tura katıldı. Vali Özkan, turizmde hizmet sunumunu geliştirmek ve Yozgat'ı turizm kenti haline dönüştürmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Cebrail Gençoğlu Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda şampiyon oldu
    13:16 Cebrail Gençoğlu Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda şampiyon oldu

    Kick boksta ülkemize defalarca madalya ve şampiyonluk kazandıran Cebrail Gençoğlu, Bosna Hersek'te düzenlenen Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda hem 63 kiloda hem de 69 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazandı.


Advertisement