MHP'li Oğan: Ülkücü Hareketi İktidar Yapmak İçin Yola Çıktık - Son Dakika
Güncel

MHP'li Oğan: Ülkücü Hareketi İktidar Yapmak İçin Yola Çıktık

MHP\'li Oğan: Ülkücü Hareketi İktidar Yapmak İçin Yola Çıktık

MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, "Ülkücü hareketi kutlu Anadolu yürüyüşümüzle iktidar yapmak için ola çıktık. Taban erimemiş, ülkücü hareketin tavanı erimiştir.

24.04.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, "Ülkücü hareketi kutlu Anadolu yürüyüşümüzle iktidar yapmak için ola çıktık. Taban erimemiş, ülkücü hareketin tavanı erimiştir. Ülkücü hareketin dabanı dimdik ayaktadır" dedi.

Kırıkkale il sınırında kalabalık bir partili tarafından karşılanan Sinan Oğan, düğün salonunu dolduran vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "MHP bir iktidar alternatifi değil. Deniliyor ki tabanımız yeterince çalışmıyor. Tabanımızda bu anlamda bu hareketi iktidar yapacak bir gayret yok deniyor. Tabanımız eridi deniliyor. Ben soruyorum; ülkücü hareketin tabanı eridiyse, buradakiler kim?, salonu dolduran, ayakta bile izleyen kocaman salonu dolduran kim?, Taban erimemiş, ülkücü hareketin, tavanı erimiştir. Ülkücü hareketin tabanı dimdik ayaktadır. Ancak tavanı eridiği için tabanında ihanet olmadığı için yukarıdan bir rüzgar estiremedikleri için maalesef tavanın gayretleri, tabanın çalışmaları yarım kalıyor, neticeye dönüşemiyor" dedi.

Ülkücülerin can damarından birisi olan Kırıkkale'de belediye başkanlarının olmadığını, 1 Kasım itibarıyla de milletvekillerinini olmadığını belirten Sinan Oğan, "Bu sizin eksikliğiniz değil Kırıkkaleliler, bu sizin az çalışmanızdan kaynaklanmıyor. Bu, yukarının, tavanın yeterince rüzgar estirememesinden kaynaklanıyor. 1 Kasım seçim günü burada genel başkanımız Bahçeli miting yaptı mı?, sokak, sokak sizinle gezdi mi?. Diğer partilerin adayları, diğer partilerin liderleri yaptılar. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Gitmediğiniz yer sizin değildir. Alın terinizin olmadığı bir işlten başarı çıkmaz. O sebeple ülkücü harekete yeniden bir hareket getirmek için yola çıktık. Ülkücü hareketi kutlu Anadolu yürüyüşümüzle iktidar yapmak için yola çıktık. Allah nasip ederse 15 Mayıs'ta tüzük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Çağrı heyetimizin belirleyeceği bir tarihte bir ay içinde genel başkanlık seçiminin yapılacağı kurultayımızı gerçekleştireceğiz. O kurultaya çok sayıda aday ile gireceğiz. O kurultayda bütün adaylar tek vücut olacak. Bir lider olarak oradan çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Oğan: Ülkücü Hareketi İktidar Yapmak İçin Yola Çıktık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement