MHP'li Oktay Vural Hükümeti Eleştirdi - Son Dakika
Politika

MHP'li Oktay Vural Hükümeti Eleştirdi

MHP\'li Oktay Vural Hükümeti Eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaptığı mitingde hükümeti eleştirdi.

04.06.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaptığı mitingde hükümeti eleştirdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Lapseki Çınaraltı Meydanı'ndaki mitingde, "Bağırsaklar temizleniyor, iyi ki bunlarla savaşa gitmedik demiyorlar mı? Şimdi ne diyorlar, 'aldatıldık' diyorlar, sevgili kardeşim. Bir milleti yöneten aldanıyorsa, o milleti aldatıyor demektir. Dürüst olmayan yöneticinin peşinden gidilir mi? Kolunda 800 bin liralık saati gördünüz mü? Ayakkabı kutularında ne vardı gördünüz mü? Koluna 800 bin liralık saati takanın hesabını sen mi vereceksin, o mu verecek" dedi.

Emekli maaşını ve asgari ücreti artıracaklarını söyleyen Vural, "Enflasyon sepetinden pinpon topu, tenis topu, fiber optik kablo çıkıyor. Bu emekliler zevkten pinpon mu oynuyor? Enflasyon sepetini kitabına uyduracağız. Emekliyi onurlu bir şekilde rahatlatacağız. Elinizi vicdanınıza koyun. 949 liralık asgari ücretle hangi aileyi geçindirebilirsiniz? Hangi çocuğunuza eğitim hakkını vereceksiniz? Yüksek öğrenime gidenlere 10 bin liralık başarı kuponu vereceğiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizdir" diye konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 74 katılım olan seçimde yüzde 51,8 ile seçildiğine vurgu yapan Vural, buna itirazı olmadıklarını söyledi. Vural, "Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu, buna bir diyeceğimiz yok. Çünkü anayasal olarak parti ile ilişiği kesilir, tarafsız olur ve neticede milletin birliğini temsil eder. Kurumlar arasında ahengi sağlar. 'Anayasa önünde tarafsız davranacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim' diyor. Onun cumhurbaşkanı olması için oy verdiniz. O AK Parti eş başkanı olmadı mı? Bir cumhurbaşkanı bana muhalefet eder mi ya? Biz düşman mıyız, birbirimizi öldürecek miyiz? Farklı muhalefet yapıyoruz diye düşman mıyız" dedi.

Konuşmasının sonunda aday tanıtımı yapan Vural partisine destek istedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Oktay Vural Hükümeti Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement