Mhp'li Özdemir: Saatci'nin MHP Üyeliği Askıya Alınmıştır - Son Dakika
Güncel

Mhp'li Özdemir: Saatci'nin MHP Üyeliği Askıya Alınmıştır

Mhp\'li Özdemir: Saatci\'nin MHP Üyeliği Askıya Alınmıştır

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci hakkındaki disiplin işlemin "kesin ihraç istemiyle tedbirli" olarak gerçekleşmesi nedeniyle, Saatci'nin disiplin soruşturması tamamlanana kadar MHP...

21.10.2013 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci hakkındaki disiplin işlemin "kesin ihraç istemiyle tedbirli" olarak gerçekleşmesi nedeniyle, Saatci'nin disiplin soruşturması tamamlanana kadar MHP üyeliği ve üyelikten kaynaklanan haklarının askıya alındığını açıkladı.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Özdemir, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci hakkında yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özdemir, Muğla İli Fethiye İlçesi Belediye Başkanı Behçet Saatci'nin 09 Ekim'de ilçe merkezinde yer alan billboardlara Türkçe bayram mesajları yanında Kürtçe bayram mesajları yayınlamasına ilişkin eylemiyle ilgili olarak partinin Muğla İl Başkanlığı tarafından disiplin kuruluna sevk edildiğine işaret etti. Behçet Saatci hakkındaki disiplin soruşturmasının yürütülmesi konusunda MHP Burdur İl Başkanlığı İl Disiplin Kurulu'nun görevlendirildiğini belirten Özdemir, "Adı geçenin disiplin kuruluna sevkine ilişkin işlem "kesin ihraç istemiyle tedbirli' olarak gerçekleştirilmiş bulunduğundan, disiplin soruşturması tamamlanana kadar Milliyetçi Hareket Partisi üyeliği ve üyelikten kaynaklanan hakları askıya alınmış bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mhp'li Özdemir: Saatci'nin MHP Üyeliği Askıya Alınmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement