MHP'li Senem Kılıç: "Bir Can, Bir Cihana Bedeldir" - Son Dakika
Politika

MHP'li Senem Kılıç: "Bir Can, Bir Cihana Bedeldir"

MHP\'li Senem Kılıç: "Bir Can, Bir Cihana Bedeldir"

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ’Bir can bir cihana bedeldir’ şiarıyla hareket ettiklerini belirtirken AK Parti’nin kaybettiği oylar karşısında milliyetçiliğe sarılarak politika üretmeye çalıştığını söyledi.

02.10.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 'Bir can bir cihana bedeldir' şiarıyla hareket ettiklerini belirtirken AK Parti'nin kaybettiği oylar karşısında milliyetçiliğe sarılarak politika üretmeye çalıştığını söyledi.

MHP İzmir 1. Bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, tüm Türkiye'nin gözü önünde teröristlerle müzakere masasına oturanların ve ortak bildiri yayınlayanların şimdi Türk milletinin vatanına ve milletine bağlılığını istismar etmeye çalıştığını ifade ederek şöyle konuştu: "Oylar gittikçe bayrağa sarılanlar, Avrupa Birliği toplantılarında masalarına Türk bayrağı koymaktan bile aciz. Her gün milliyetçilik kavramının anlamını değiştirmeye çalışarak milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Buradaki tek amaçları iktidar hırsı. Ben iktidar olayım da isterse ülke yansın diyerek daha dün milliyetçiliği ayaklar altına aldıklarını söyleyenlerin bugün bayrağa sahip çıkıyoruz demesine artık millet değil, kendileri bile inanmıyor."

Ülkemizin maalesef bir yangın yerine dönüştüğünü anlatan Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Üstelik ekonomimiz dibe vurmuş, istihdam çakılmış, fabrikalar boşalmış ve gençlerimiz işsizlikten sokaklara yığılmış durumda. Akan kanı durdurmadan bunların hiçbirini çözme şansımız yok. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak önce akan kanı durdurmanın, ardından da bu kötü gidişe son vermenin amacı ile yola çıktık."

EN ÖNEMLİSİ İNSAN CANI

Milliyetçi Hareket Partisi olarak 'Bir can bir cihana bedeldir' şiarıyla hareket ettiklerini dile getiren Senem Kılıç, şunları söyledi:

"Çocuklarımız her gün hain pusularda şehit ediliyor. Ocaklara ateş düşüyor ve biz maalesef görüyoruz ki; ülkeyi yönetenlerin ihmallerinin bunda büyük payı var. Yıllardır açılım, müzakere diyerek terör örgütünün güçlenmesini izlediler. Şimdi de kendi elleriyle oluşturdukları canavarla nasıl baş edeceklerini bilmiyorlar. Rusya bile Suriye'ye silah yığıp bombalama yaparken terörle mücadele ediyorum diyor. Fakat biz kendi ülkemizde terörle müzakere etmeye çalışıyoruz. Bu nasıl bir ironidir? Türkiye'de kökleri derinlere dayanan, gövdesi güçlü, beslendiği Anadolu topraklarından yeşeren ve terörle mücadele yetisine ve bilgisine sahip bir kurum vardır. O da Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Biz terörü bir daha canlanamayacak şekilde bitirmeye talibiz. Çünkü bizim için en önemli şey insan canıdır. İnsanlarımızın canını alan bu belayı sonuna kadar bitirmeye kararlıyız." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Senem Kılıç: 'Bir Can, Bir Cihana Bedeldir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement