MHP'li Senem Kılıç Seçim Çalışmalarına Hızla Başladı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Senem Kılıç Seçim Çalışmalarına Hızla Başladı

MHP\'li Senem Kılıç Seçim Çalışmalarına Hızla Başladı

MHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Senem Kılıç, İzmirli kadınların büyük bir güç olduğunu vurguladı.

01.10.2015 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Senem Kılıç, İzmirli kadınların büyük bir güç olduğunu vurguladı. 1 Kasım seçimlerinin MHP'nin iktidara yürüyüş seçimi olduğuna belirten Kılıç, tüm kadınları MHP saflarında kenetlenmeye davet etti.

MHP İzmir 1. Bölge 2. sıra milletvekili adayı Senem Kılıç, 1 Kasım genel seçimleri için çalışmaların startını vererek ziyaretlerine başladı. Gittiği noktalarda kadın seçmenlerinden yoğun ilgi gören Kılıç, İzmirli kadınların büyük bir güç olduğunu söyledi. Kadınları MHP saflarına davet eden MHP'li Kılıç, milletin ağır ekonomik kriz karşısında belinin büküldüğünü ve her gün gelen şehit haberleriyle içinin yandığını dile getirdi. Türkiye'deki sorunların tek çözümünün MHP'den geçtiğini aktaran Kılıç, "Özellikle İzmirli kadınlarımıza sesleniyorum. Biz İzmirli kadınlar olarak büyük bir gücüz. Hainlerin askerlerimizi, polislerimizi, çocuklarımızı şehit ettiği bu günlerde hepimizin daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bir an önce bu kirli oyuna bir dur demeliyiz. Bizim MHP olarak en kısa sürede bu kirli oyunu bozacak gücümüz vardır." diye konuştu.

Önümüzde genel seçimlerin MHP'nin iktidara yürüyüş seçimi olduğuna kaydeden Senem Kılıç, "Güçlü MHP, terörün bittiği, çocuklarımızın şehit gelmediği, gençlerimizin işsiz kalmadığı, analarımızın babalarımızın daha rahat daha huzurlu kafasını yastığa koyabildiği güçlü bir Türkiye demektir. O yüzden tekrar özellikle İzmirli kadınlarımızı güçlerinin farkına vararak MHP etrafında kenetlenmeye çağırıyorum. Bir zamanların üreten ferah İzmir'i tüm Türkiye'de olduğu gibi çok uzaklarda kaldı. İnsanlarımız üretmesine rağmen emeğinin karşılığını alamıyor. Bu kader değil. Hak ettiğimiz sonuçsa hiç değil. Biz İzmirliler olarak çalışıyor, üretiyor ve emeğimizin hakkını istiyoruz. Çiftçimiz borç batağı içinde. Sanayicimize destek yok. Bizim bunu değiştirmemiz şart. Biz eğer yoksulluğu yenersek insan onurunun önündeki tüm engelleri de yeneriz. Kadınlarımızın, gençlerimizin, erkeklerimizin önündeki sorunları yeneriz. Yeter ki inanalım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Senem Kılıç Seçim Çalışmalarına Hızla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement