MHP'li Topçu: Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik - Son Dakika
Güncel

MHP'li Topçu: Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik

MHP\'li Topçu: Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, "Biz gerçekten bu ülkeyi karşılıksız sevdik" dedi.

01.02.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, "Biz gerçekten bu ülkeyi karşılıksız sevdik" dedi.

Partisinin Kastamonu il kongresinde konuşan Zuhal Topçu, ülkücülerin 1980 öncesinde cami önlerinde namazın kılınması için nöbet tuttuğunu belirterek, şunları söyledi:

"Biz gerçekten bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Biz 80 öncesinde, bu ülkenin gerçekten karşılıksız sevenleri olarak, ülkücü milliyetçi dava için mücadele ettik. Biz şehit verdik, siz dediniz ki, 'Bunların alnı secdeye değmez.' Bizim yüreğimizi yaraladınız, sizin 'o alınları secdeye değmez' dediğiniz ülkücüler var ya, 80 öncesinde vatandaşlar, camide namazlarını rahat kılsınlar diye kapıda nöbet bekleyen o tertemiz insanlardır. Diğer ülküdaşlar namaz kılarken önünde beklediler. Neden? Değerlerimiz için. Siz piyasada yokken 80 öncesinde başörtünün mücadelesini bizim arkadaşlarımız, yani milliyetçi, ülkücü genç arkadaşlarımız vermiştir."

Okullardan 'Andımız'ın kaldırılmasına da tepki gösteren Topçu, "Andımızı kaldırdınız, bu çocuklar ne diyordu andımızı söylerken. Hepimiz onlarla yetiştik, 'Türküm, doğruyum, çalışkanım.' Bundan sonra 'Hırsızım, arsızım, yolsuzum' mu diyecek bu çocuklar? Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu sevdası bitmez. Yeri geldiğinde 'Milliyetçi Hareket Partililer nerede?' diyorsunuz. Milliyetçi Hareket Partililer burada ve dimdik ayaktalar."

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin İzmir il kongresinde partisine yönelik "Milliyetçilik lafla olmayacak" dediğini hatırlatan Zuhal Topçu, "Sayın Davutoğlu, iman da, yürek de, bilek de bizde. Bizim MHP olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Sizin yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi mi acaba? Biz sizin ne yaptığınızı biliyoruz. Yolsuzluk, rüşvet, hırsızlık ve arsızlık. Diyoruz ki, artık hodri meydan" dedi. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Topçu: Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement