MHP'li Vekil Adayı İlhan, Buharkent'te Oy İstedi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Vekil Adayı İlhan, Buharkent'te Oy İstedi

MHP\'li Vekil Adayı İlhan, Buharkent\'te Oy İstedi

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Buharkent ilçesinde katıldığı bir düğünde, “Kaç çocuk yapacağınızı karışmayız ama, Rabbim’den hayırlı evlatlar, vatana, millete dini İslam’a faydalı evlatlar vermesini dileriz” dedi.

14.10.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Buharkent ilçesinde katıldığı bir düğünde, "Kaç çocuk yapacağınızı karışmayız ama, Rabbim'den hayırlı evlatlar, vatana, millete dini İslam'a faydalı evlatlar vermesini dileriz" dedi.

Başlattığı alternatif seçim çalışması ve sessiz propagandası sayesinde Aydın'da en ilgi çeken adaylar arasında yer alan MHP'li Vekil adayı Musa İlhan, Buharkent'te de Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanan olaylarının vesikaları niteliğindeki o dönemde çıkan gazetelerin manşetlerinden oluşan kitaplarını dağıttı. Oldukça ilgi gören Musa İlhan'ın programına MHP İlçe Başkanı Yusuf Vural ve partililer de eşlik etti.

Ziyareti sırasında hem halkla hasbıhal eden hem de vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP'li Vekil Adayı Musa İlhan, bir vatandaşın jeotermal enerji için açılan kuyulardan çıkan sıcak suyun reenjekte edimesi yerine tarım arazilerine salıverilmesinden dert yanması üzerine "Tek çare MHP iktidarıdır. Her şey sizin elinizde. Oy verdiğiniz insanlar size hizmet etmiyorlarsa onlara 'Artık yeter deyin.' Ülkenin geleceğine MHP'ye oy verin" dedi.

"KAÇ ÇOCUK YAPACAĞINIZA KARIŞMAYIZ"

Buharkent'te esnaf ziyaretleri yapan Musa İlhan ve beraberindekiler Ortakçı Mahallesinde Meral-Tuğrul Bağcı'nın düğün cemiyetine katıldı. Gelin ve damada kitap hediye eden İlhan, "Kaç çocuk yapacağınıza karışmayız. Allah hayırlı evlatlar versin" dedi. Daha sonra Savcıllı'daki Fadime-Mahmut Menderes çiftinin oğulları Ali Menderes'in sünnet cemiyetine katılan ilhan gelin ve damada hediye ettiği Kurtuluş Savaşı dönemlerinde yaşanan olaylara ilişkin gazetelerin manşetlerinden oluşan kitaplarından sünnet çocuğuna da hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Vekil Adayı İlhan, Buharkent'te Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement