MHP'li Vekil "Kömürspor" İçin Birlik Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Vekil "Kömürspor" İçin Birlik Çağrısı Yaptı

MHP\'li Vekil "Kömürspor" İçin Birlik Çağrısı Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner’e gerçekleştirdiği ziyarette milletvekillerine Zonguldak Kömürspor için bir araya gelme çağrısında bulundu.

25.08.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner'e gerçekleştirdiği ziyarette milletvekillerine Zonguldak Kömürspor için bir araya gelme çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan MHP Milletvekili Çakan, konuşmasında, "Seçimlerden önce söylediğim gibi biz 5 milletvekili Zonguldak meseleleriyle ilgili olarak, el ele verirsek tüm vekiller birbirimizle hizmet yarışına girersek, kavga etmezsek, hangi siyasi yapıdan olursak olalalım parti menfaatlerimizi il menfaatlerinin önüne geçirmeyecek şekilde davranırsak, Zonguldak'ımızın ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınması konusunda mücadele edersek bize güvenen ve oy veren hemşerilerimizin oylarını kendimize helal ettirmiş oluruz" dedi.

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner'in belirleyeceği bir günde kulübe maddi destek sağlamak amacıyla tüm Zonguldaklı milletvekilleri olarak bir araya gelip iş adamlarının kapısını çalmak için diğer vekillere çağrıda bulunan Çakan, "Buradan ilk kez çağrıda bulunuyorum. Zonguldakspor Başkanı Süleyman Caner'in arzu ettiği bir günde 5 milletvekili olarak o günümüzü Zonguldak Kömürspor'a tahsis edelim. 5'imiz Süleyman Caner'in çağrı yaptığı gün bir minibüse binelim başta Sayın Vali olmak üzere Zonguldak ve ilçelerdeki tüm işadamlarıyla görüşmek için gerekli randevuları alalım ve Zonguldakspor'a maddi anlamda ne destek sağlayabileceğimizi birlik ve beraberlik içinde Zonguldak'ta ilk kez Zonguldakspor sayesinde gösterelim. Buradan bütün Zonguldak milletvekillerimize çağrıda bulunuyorum. Bu teklifi diğer arkadaşlar da yaparsa onların teklifine de katılmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ise Zeki Çakan'ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en önemli sorunumuz olan Zonguldakspor'u bir araya gelip başarıya taşıyalım" dedi.

SÜLEYMAN CANER: "BÖYLE TARAFTAR TÜRKİYE ÇAPINDA YOK"

Zonguldak Kömürsporlu taraftarlarının stadyumda gerçekleştirilen çalışmalara verdiği destekten övgüyle bahseden Süleyman Caner, "Şu ana kadar çok büyük bir ilerleme kaydettik. Evimizdeki ilk maçımıza stadımızı yetiştireceğiz. Çok kısa zamanda çok büyük bir olay gerçekleştirmiş olacağız. Böyle bir taraftar Türkiye çapında yok. 50 kişiye yakın taraftarımız kendi imkanlarıyla taş taşıdılar orayı temizlemeye çalıştılar. Biz halkı ve taraftarı ile bütünleşen bir kulübüz. Bizim gücümüz budur. Diğer takımların trilyonluk bütçeleri olabilir, ama bizi biz yapan manevi değerlerimiz var. Oyuncularımız, yürekli çocuklarımız, madenci çocuklarımız burada nasıl ekmek kazanıldığını iyi biliyorlar. Biz bütün futbolcularımızı maden ocağına indirdik ve şartları gösterdik. Bunun için futbolcularımız yürekleri ile oynuyorlar. Benim istediğim Zonguldaklı iş adamları bu takıma sahip çıksın. Düzcespor deplasmanında gördüğümüz kadarıyla şehrin, sanayicisi ve iş adamları kenetlenmiş ve takımlarına sahip çıkmış durumda. Bizim de aynı şekilde birlik ve beraberliği yakalamamız lazım" ifadelerini kullandı.

Düzcespor deplasmanında yaşanan olayları da değerlendiren Başkan Caner, "Takımımız Düzce deplasmanından iyi oynayıp zaferle döndü. Maç sonrası hoş olmayan olaylar yaşandı. Taraftar otobüslerimiz taşlandı. Ama takım otobüsümüzü Zonguldak sınırına kadar güvenli şekilde Düzce Emniyet Müdürlüğü vasıtasıyla ulaştırdık. İsteriz ki futbolda hiçbir zaman olaylar olmasın. Biz futbolun kardeşlik olduğunu göstermek için maçlara gidiyoruz. Ama bizim düşüncemiz dışında bazı olaylar yaşanıyor. Düzceliler sanki biz yabancı bir takımmışız gibi saldırıyorlar. Kin ve nefretle yaklaşıyorlar. Sonuç ne olursa olsun biz yenebiliriz, onlar yenebilir. Mühim olan dostluktur. Sporun insanlara bunu kazandırması gerekir. Biz buradaki maçlarda hiçbir takım taraftarına saldırı yapmıyoruz. Her an bir olay çıkabilir, provokasyon olabilir. Bu konuda Zonguldak taraftarımız misafirperver olduğunu her zaman göstermiştir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan'a üzerinde Zeki Çakan'ın isminin yazılı olduğu 67 numaralı bir Zonguldak Kömürspor forması hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Vekil 'Kömürspor' İçin Birlik Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement