MHP'li Yıldız: "Tek Başına İktidar Görüyoruz" - Son Dakika
Yerel

MHP'li Yıldız: "Tek Başına İktidar Görüyoruz"

MHP\'li Yıldız: "Tek Başına İktidar Görüyoruz"

MHP, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Malatya merkezde ikinci seçim irtibat bürosu açılışında gövde gösterisi yaptı.

03.05.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Malatya merkezde ikinci seçim irtibat bürosu açılışında gövde gösterisi yaptı. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, "Tek başına iktidar görüyoruz" dedi.

Fuzuli Caddesi girişindeki MHP Seçim İrtibat Bürosu açılışına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Malatya Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz, Eczacı Güzün Koçak, Doktor Übeyt Akçin, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol ile yüzlerce vatandaş katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Kuran'ı Kerim okundu. Ardından MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin bir konuşma yaptı. Şahin, seçim bürosunun vatana, millete, Malatya'ya hayırlı olmasını dileyerek, tek başına Milliyetçi Hareket iktidarının meşalesini yaktıklarını söyledi.

"MALATYALI SEN DE NASİBİNİ AL"

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, bir ay sonra nasip olursa ülkenin kaderinin değişeceğini ve iyi bir sonuç alınacağını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş her kişinin 7 Haziran'a kadar her gün 1 kişiden oy alması çağrısında bulunan Erdem, "Eğer iktidara yürüyorsak, buna inanıyorsak gereğini yapmamız gerekiyor. Artık AKP Türkiye'nin, Malatya'nın omzunda yüktür. Bu yükü silkelenip atalım. Birbirinden kıymetli, vasıflı milletvekili adaylarımızı Malatyalılar'ın huzurunda çıkmışlardır. Malatyalılar listelere bakın, öyle kararınızı verin. Eğer gerçekten Malatya'ya hizmet edeceklerine inanıyorsanız destek verin. Biz elimizi, vücudumuzu, benliğimizi Malatya'ya hizmet edemeye adadık. Cenabı Allah'ın izniyle meclise milletvekilleri taşıyacağız. Milliyetçi Hareket iktidara yürüyor, Malatyalı sen de nasibini al" diye konuştu.

"ZİYARETLERDE TEK BAŞINA İKTİDAR GÖRÜYORUZ"

MHP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ise Milliyetçi Hareket Partisi'nin her seçim bürosu açılışında yağmur yağdığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"İşte Milliyetçi Hareket Türkiye'yi yönetmeye başladığında Allah'ın izniyle bütün hemşerilerimize, Türkiye'ye böyle rahmet yağacak, böyle ikramda bulunacaktır, inşallah. Birçok seçim borusu açılışı yaptık. Listeler netleştikten sonra hemen Malatya merkez olmak üzere tüm ilçe ve mahalleleri ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde tek başına iktidarı görüyoruz. Malatya'da birinci parti olma yolunda ilerliyoruz. ve MHP ile birlikte Malatya yürüyor, Türkiye yürüyor ve Allah'ın izniyle hem Türkiye'yi hem de Malatya'yı birlikte yönetecek. Malatya artık karar vermiş. Malatya hırsızlara yol vermeye karar vermiş. Malatya yolsuzlukları başından göndermeye karar vermiş. Malatya hizmet almak için Milliyetçi Hareket'e oy vermeye karar vermiş. İnşallah 8 Haziran'da Milliyetçi Hareket tek başına iktidar olacak. Terör örgütleriyle anlaşan, dostluk kuran bir zihniyeti demokratik yollarla başından dev edecek. Türkiye'nin yeniden milli birlik ve beraberliği, kardeşliği pekişecektir. Milliyetçi Hareket ile birlikte memurumuz, esnafımız, emeklimiz, öğrencimiz tüm vatandaşlarımız gülecek. Hakkın yolunda, halkında yanında bizimle yürü Malatya."

"SEÇİMLER ADALETSİZ YÜRÜTÜLÜYOR"

MHP Malatya 2. sıra milletvekili adayı Hakan Yılmaz ise, Milliyetçi Hareket iktidarına herkesin destek olması gerektiğini belirtti. MHP Malatya Milletvekili Adayı Doktor Übeyt Akçin da, 7 Haziran genel seçimlerinin hem Türkiye hem de Malatya için çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Adı Adalet ve Kalkınma olan parti maalesef seçimleri de adaletsiz bir şekilde yürütüyor. Malatya bazında örnek verirsek, 6 milletvekili adayı yetmiyormuş gibi bir de bütün belediye başkanlarını yanlarına alıp mahalle mahalle, köy köy geziyorlar. Bu nasıl adaletli bir yarıştır. Belediye başkanları sizlerin başka görevleri var. 100 trilyon harcayıp yaptığın tranbüsün 3 tane yararını söylesin Sayın Ahmet Çakır, ben istifa etmeye hazırım. Seçim gezileri yapacaklarına, Malatya'nın yolunu, trafiğini, imar yolsuzluğunu, su parasının bu kadar yüksek olduğunu, Malatyalılar'ın geçim derdini çözeceğin yerde sen mahalle mahalle seçim gezisi yapıyorsun. Kime vefa ödüyorsun? Kimler sana vefa ödüyor? Eğer belediye başkanıysan gidip belediye sarayında oturacaksın, Malatyalılara hizmet etmeyi düşüneceksin."

Yapılan konuşmalardan sonra seçim bürosunun açılışı yüzlerce kişiyle gerçekleşti. Ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Yıldız: 'Tek Başına İktidar Görüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement